Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Jāņa baznīcā notiks koncerts „Eņģeļa pieskāriens”

Easyget.lv, 20.12.2013. 10:59

23.decembrī pulksten 19 Rīgas Sv.Jāņa baznīcā izskanēs Ziemassvētku koncerts „Eņģeļa pieskāriens”.

Koncertā dvēseli sildīs debesu orķestra atspīdums - arfu duets, zvaniņi, ērģeles un balss - Romāna Poļisadova krāšņais, labestīgais bass un Ingas Šļubovskas dzidrā soprāna eņģeliskais skanējums un valdzinošā grācija. Latvijas Nacionālās operas arfiste Jekaterina Suvorova muzicēs kopā ar savu talantīgo audzēkni Dārtu Tisenkopfu, kura arfas spēli pašlaik apgūst Itālijā, Parmas konservatorijā. Jūtīgais, muzikāli daudzpusīgi apdāvinātais ērģelnieks Aigars Reinis atskaņos divas daļas no Gustava Holsta svītas “Planētas”: “Jupiters” (Prieka nesējs), kas aizrauj ar līksmu, enerģisku, krāšņu skanējumu, un “Venus” (Miera nesējs) - klusināts, mierīgs skaņdarbs. Atraktīvo jauniešu zvanu ansamblis “Primus” priecēs ar iemīļotām Ziemassvētku kompozīcijām.

Klausītājus veldzēs dievišķas un iedvesmojošas melodijas, Ziemassvētku dziesmas un lūgšana Augstākajiem spēkiem - F.Šūberta un L.Kerubīni „Ave Maria”.

Koncerts “Eņģeļa pieskāriens” iecerēts kā glāsmains vēstījums par neredzamo pasauli - gaišo enerģiju, vareno spēku, kas mums palīdz ikdienā.

Koncerta biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs.

Koncertu rīko Kultūras biedrība Baltais sapnis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV