Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

"Baltais flīģelis" gadu noslēgs ar Vecgada koncertu

Easyget.lv, 20.12.2013. 12:58

Koncertzālē ,,Baltais flīģelis” tradicionālais Vecgada koncerts skanēs 30. decembrī plkst.18:00. Līdz ar koncerta izskanēšanu amatu atstāj līdzšinējā koncertzāles vadītāja.

Svētku programmā klausītājus priecēs dziedātājs Daumants Kalniņš, Latvijas Nacionālās operas solisti - soprāns Evija Martinsone un tenors Andris Ludvigs, kā arī Vidzemes kamerorķestris diriģenta Kaspara Ādamsona vadībā.

Koncertā skanēs Endrjū Loida Vēbera, Žorža Bizē, Džuzepes Verdi, Franca Lehāra, Šarla Guno, Stinga, kā arī Raimonda Paula un Ulda Marhilēviča skaņdarbi, kuri īpaši aranžēti šim koncertam.

Biļetes var iegādāties un rezervēt koncertzāles “Baltais flīģelis” kasē darba dienās 10.00–18.00, kases tālrunis 67974787, ,,Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Līdz ar 2013. gada noslēguma koncertu Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” vadītāja un dibinātāja Inese Zagorska pēc 12 lieliskām koncertsezonām atstāj amatu, lai turpinātu darbu kultūras jomā - jaunajā reģionālas un nacionālas nozīmes koncertzālē „Vidzemes koncertzāle „Cēsis”. Inese Zagorska atzīst, ka viņā arvien dzīvo aizrautības gars, kas liek izmantot dzīves sniegtās iespējas.

„Uzskatu, ka koncertzāle „Baltais flīģelis” ieņēmusi nozīmīgu vietu Latvijas kultūras dzīvē, un ar to varu lepoties. Šie ir bijuši skaisti, aizraujoši, bagāti gadi, kas likuši man pašai augt, pilnveidoties, būt laimīgai par to, ka esmu varējusi cilvēkiem sagādāt prieku un mākslas baudījumu. Esmu pārliecināta, ka ļoti daudzi koncertu apmeklētāji līdz ar koncertzāles izaugsmi šo 12 gadu laikā ir auguši līdzi un tagad orientējas mūzikas laukā vairāk nekā iepriekš, beigu beigās ir kļuvuši par patiesiem mūzikas mīlētājiem un, iespējams, bez tās vairs nevar iedomāties savu dzīvi. Tas ir mana darba lielākais sasniegums,” saka Inese Zagorska, vēloties vēl pēdējo koncerta vakaru būt kopā ar ,,Baltā flīģeļa” klausītājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV