Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Atcelts Jaungada koncertšovs un maskuballe Rīgas kinostudijā

Easyget.lv, 23.12.2013. 14:14

Sakarā ar zemo pieprasījumu atcelts koncertšovs un maskuballe Rīgas kinostudijā 31. decembra vakarā un 1. janvāra naktī.
Atcelts Jaungada koncertšovs un maskuballe Rīgas kinostudijā

Nauda par biļetēm tiek atgriezta nekavējoties, informē IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.

Jaungada nakts pasākuma galvenā viešņa Andy Allo 30. decembrī sniegs uzstāšanos Tallinā, Nokia koncertzālē, īpašais viesis koncertā būs igauņu džeza virtuoze Kadri Voorand. IC Concerts izsaka prieku par veiksmīgo darbības sākumu kaimiņvalstī un interesentus aicina apmeklēt šo koncertu, uzsverot ka Jaungada sagaidīšanas pasākuma atcelšana neietekmēs turpmāko darbību Latvijā.

IC Concerts atvainojas tiem, kas vēl tikai bija iecerējuši iegādāties biļetes uz notikumu, un vērš uzmanību uz to, ka Rīgā Jaungada naktī notiks ievērojams skaits citu muzikālu Jaungada sagaidīšanas notikumu. Tiem nedaudzajiem, kas biļetes iegādājušies – Ticketpro un Cherry.lv (arī Citylife.lv) naudas atgriešanu veic 23. decembrī, Pērkam Kopā – 27. decembrī. Jautājumu gadījumā interesenti aicināti sazināties, rakstot uz e-pastu info@concertsandfesivals.lv.

Foto: Andy Allo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV