Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LSO sūta īpašu svētku sveicienu un aicina uz koncertu

Easyget.lv, 25.12.2013. 11:21

Gada izskaņā Liepājas Simfoniskais orķestris koncertēs kopā ar Andri Ērgli un Kristīni Zadovsku
LSO sūta īpašu svētku sveicienu un aicina uz koncertu

Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) aicina uz gada izskaņas koncertu 29.decembrī plkst.19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā. Diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā orķestris kopā ar dziedātāju Andri Ērgli un operas solisti – mecosoprānu Kristīni Zadovsku atskaņos fragmentus no pasaulslavenām operetēm un mūzikliem.

„Gada izskaņas koncertā saviem klausītājiem esam sagatavojuši vieglu un gaišu svētku programmu,” saka Liepājas Simfoniskā orķestra vadītājs Uldis Lipskis, „Skanēs gan Johana Štrausa skaistie valši, polkas un fragmenti no operetes „Sikspārnis”, gan Līroja Andersona, Endrū Loida Vēbera, Kola Portera un Frederika Lova mūzika. Noslēgumā dzirdēsim arī dažas latviešu komponistu  melodijas.”

Vēlot visiem sirsnīgus un gaišus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu jauno gadu, Liepājas Simfoniskais orķestris ir sagatavojis īpašu svētku sveicienu



Biļetes uz Liepājas Simfoniskā orķestra 29.decembra koncertu vairs nav pieejamas. Bet jau 17.janvārī orķestris saviem klausītājiem piedāvās unikālu programmu no koncertcikla „Lielo dzintaru gaidot”. Koncertā „Šopēns piecos kontinentos” varēs baudīt Friderika Šopēna mūziku dažādu pasaules tradicionālo un eksotisko instrumentu skanējumā. „Dzirdēsiet Šopēnu tādu, kādu vēl nekad nebūsiet klausījušies!” saka diriģents Aleksandrs Šimelis, „Tās būs Šopēna skaņdarbu aranžijas dažādu tautu etno mūzikas stilos.”

Informācijai par Liepājas Simfoniskā orķestra aktivitātēm un gaidāmajiem koncertiem var sekot orķestra mājas lapā www.lso.lv un sociālajos tīklos.

Foto: LSO kopā ar Mārtiņu Ozoliņu. Foto (c) Aigars Prūsis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV