Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Melo-M aicina uz lielkoncertu "Jaunā sērija"

Easyget.lv, 25.12.2013. 11:46

TV seriālu "Troņu spēles", "Sekss un lielpilsēta" un "Monthy Pyton" mūzikas tēmas Melo-M Vecgada koncertā
Melo-M aicina uz lielkoncertu "Jaunā sērija"

Čellu trio "Melo-M" Rīgas Kongresu namā 26. decembrī Vecgada koncertā "Jaunā sērija" atskaņos kā populārākās grupas kompozīcijas, tā arī skaņdarbus no trio jaunās koncertprogrammas, kas veltīta TV seriālu mūzikas tēmām.
 
Lielkoncerta īpašo pārsteigumu klāstā būs pilnīgi jaunas "Melo-M" versijas par TV seriālu "Troņu spēles", "Sekss un lielpilsēta", "A-komanda", "Monthy Pyton", "Šerloks", "Tvinpīka" un vēl daudzu citu mūzikas tēmām.
 
Protams, koncertā izskanēs arī paši pazīstamākie grupas izpildītie skaņdarbi no pasaules hitiem līdz tautas mūzikai, operu tēmām un grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģināldarbiem.
 
Pēdējā gada laikā populāro skaņdarbu klāsts grupas repertuārā tapis daudz plašāks, tāpēc arī lielkoncertā līdztekus jau ierastajām kompozīcijām skanēs jaunas versijas par "Mumford and Sons", "Gotye" un David Guetta dziesmām.
 
Kopā ar čellu trio "Melo-M" gada noslēguma lielkoncertā muzicēs arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.
 
"Vecgada koncertu gatavojam tā, lai tas būtu gan svinīgs, gan izklaidējošs un bagātinošs ikkatram apmeklētājam. Tieši tāpēc aicinām visus svinēt aizejošo gadu un 2014. gada atnākšanu kopā ar mums kuplā pulkā un lieliskā muzikālā noskaņojumā," aicina "Melo-M" mūziķi.
 
Gatavojoties gada nogalei „Melo-M” čellisti ne vien izdevuši pērnā gada koncertieraksta DVD un uzstājušies vairākās vietās ārpus Latvijas, bet ierasti Adventa un Ziemassvētku laikam piedalījušies arī labdarības aktivitātēs, dāvinot īpašu, sirsnīgu un gaišu emociju pilnu koncertu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 10. jeb hematoonkoloģijas nodaļas pacientiem.
 
Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā: www.bilesuparadize.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV