Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Smiltene Alternative gadu noslēdz ar atmosfēriskās mūzikas koncertu

Easyget.lv, 26.12.2013. 14:28

Alternatīvās mūzikas koncertu veidotāji – kopiena "Smiltene Alternative" aicina uz koncertu 28. decembrī jauniešu iniciatīvu centra "Miteklis" telpās.
Smiltene Alternative gadu noslēdz ar atmosfēriskās mūzikas koncertu

Gada noslēguma koncertā uzstāsies grupas, kas pārstāv post - rock, instrumental rock, eksperimentālās mūzikas virzienus.

Uz skatuves kāps grupas "Toria" - četru cilvēku eksperiments no dažādām Vidzemes pilsētām, 2014. gada sākumā izdos pilna garuma albumu; "Miera Vējos" - kvalitatīvs post roka trio no Smiltenes; "Nuvo" - ļoti ātrs, nepieradināts un tehnisks duets no Valmieras puses, "Dream For Eternity" – eksperimentālās mūzikas grupa no Smiltenes, nupat izdevusi pilna garuma albumu "No seniem stāstiem", ko atzīmēs gaidāmajā koncertā.

Koncerts notiks sestdien, 28. decembrī, plkst. 19:00 jauniešu iniciatīvu centra "Miteklis" mājīgajās telpās. Ieeja apr ziedojumu 2 Ls apmērā.

"Smiltene Alternative" šoruden nosvinēja četru gadu dzimšanas dienu, kopš pilsētā rīko altenatīvās kultūras pasākumus.

Foto: Grupa Toria. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV