Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Resurrect Tapes" izdod dubultierakstu kasetē

Easyget.lv, 27.12.2013. 12:38

"Resurrect Tapes" noslēdz gadu ar pašmāju existential noise projekta "UD" un franču harsh noise wall līdera "Vomir" split kaseti "Being and Nothingness", informē izdevniecības vadītājs Rihards Bražinskis.

Kā jau vēstī kasetes nosaukums - izdevums ir atsauce uz Žana Pola Sartra darbu "Esamība un nekas", kam šogad apritēja 70 gadi. "UD" kā Sartra filozofijas iedvesmotam projektam ir bijis īpaši būtiski un pagodinoši iniciēt šo sadarbību ar Sartra tautieti.

Katram no autoriem piešķirta viena no kasetes pusēm, taču puses nav individuāli apzīmētas. Turklāt pavairošanas procesā A un B pusēm piederošais materiāls ir periodiski mainīts vietām visas tirāžas apjomā.

Arī izdevuma vizuālais noformējums ietver "būšanas/nebūšanas" stāvokli - caurspīdīga kasete bez uzrakstiem ievietota caurspīdīgā plastmasas vāciņā, ko rotā caurspīdīga uzlīme ar caurspīdīgas lakas uzrakstu, ko iespējams izlasīt mainot kasetes leņķi vai skatot kaseti pret gaismu. Ieraksts izdots 70 kopijās otrreiz izmantotās kasetēs. Māsterējis Raitis Upens.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV