Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noklausies Dabasu Durovys dziesmu angļu valodā!

Easyget.lv, 02.01.2014. 11:46

Latgaliešu grupa „Dabasu Durovys” gatavo koncertprogrammu angļu valodā, iesildot austrāliešu elektronikas dueta „Parachute Youth”, un nodod klausītājiem dziesmu „The Triads”, informē IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.
Noklausies Dabasu Durovys dziesmu angļu valodā!

„The Triads” ir 2012. gadā ierakstītā skaņdarba „Pusnakts Triādis” angliskā versija. „Pusnakts Triādis” (Pusnakts triādes – no latgaliešu val.) ir dziesma no daugavpiliešu grupas otrā albuma „Styklu Vītā Skaņa” (Stiklu vietā skaņa). „Dabasu Durovys” uz koncertiem 7. un 8. februārī gatavo pusstundu ilgu oriģināldziesmu programmu angļu valodā.

Kau ziņots, ka 7. februārī Rīgas kinostudijā un 8. februārī Tallinas Rock Cafe uzstāšanos sniegs elektroniskās mūzikas duets no Austrālijas „Parachute Youth”. Grupa „Dabasu Durovys” izvēlēti kā koncertu iesildošie mākslinieki. Biļetes pieejamas Ticketpro tīklā Baltijā no 6 latiem uz koncertu Latvijā un 7 eiro – Igaunijā. Vairāk informācijas www.concertsandfestivals.lv, piedāvā IC Concerts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV