Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Crazy Dolls jaunajā gadā aicina vairāk bučoties

Easyget.lv, 02.01.2014. 16:20

Pašmāju grupa „Crazy Dolls” laiž klajā jaunu dziesmu „Bučas”, kas ir viena no Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināla dziesmām.
Crazy Dolls jaunajā gadā aicina vairāk bučoties

Šoreiz grupas solista sacerētā melodija un dziesmas aranžējums prasīt prasījās pēc kaut kā ļoti vienkārša un mīļa. Tāpēc tapa dziesmas teksts, kurā stāstīts par tiekšanos pēc īstas laimes, kas, iespējams, slēpjas bučās un, cerams, liks katram no mums aizdomāties, cik bieži mēs sabučojam sev tuvos un mīļos cilvēkus.

Kāds anonīms grupas fans sagatavojis dziesmas teksta video. To veido īsi video fragmenti, kuri atlasīti pēc dziesmas teksta katras rindiņas uzrakstīšanas youtube meklētājā. Video uzskatāmi parādīts, cik daudz un dažādas izpratnes ir vārdam „bučas”. Ideja iepatikusies pašai grupai, kura nolēma teksta klipu publicēt savā youtube kanālā.

Iepriekš grupa "Crazy Dolls" izdevusi tādas dziesmas kā "Sorry muterīt" un "Par lapām", kuras tapušas sadarbībā Mārtiņu Freimani, kā arī "60-tie", "Positively Thinking" (Eirovīzija 2011), 100. grami u.c.

Foto: Crazy Dolls. Foto (c) Gatis Saukāns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV