Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grupa Remix koncertciklā “Lieliskie & Leģendārie”

Easyget.lv, 07.01.2014. 15:10

Turpinot iesākto tradīciju, jau piektdien, 10. janvārī, koncertciklā "Lieliskie & Leģendārie" uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams skatuves sagaidām vienu no visu laiku elegantākajiem Latvijas populārās mūzikas dārgakmeņiem - grupu "Remix", informē rokkafejnīcas pārstāvis Edgars Džiguns.
Grupa Remix koncertciklā “Lieliskie & Leģendārie”

Grupa "Remix", kuras vēsture sniedzas iepriekšējā gadsimta astoņdesmito gadu vidū, kad pēc Raimonda Paula ierosinājuma Aivars Hermanis apvienoja Latvijas labākos mūziķus, aktīvu darbību jau kādu laiku ir pārtraukusi, taču tās dalībnieki joprojām mēdz apvienoties, lai sniegtu ekskluzīvus koncertus.

Grupas sastāvā šobrīd darbojas mūziķi, kuru vārdi jau sen komentārus neprasa - Igo, Aivars Hermanis, Uldis Marhilēvičs, Eduards Glotovs un Vilnis Krieviņš.

Koncerta sākums pulksten 22:00. Iepriekšpārdošanā biļetes iespājams iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī internetā. Biļešu cena šobrīd ir 11.38 eiro (8.00 lati), bet, koncertam tuvojoties, tās kļūs dārgākas.

Foto: Grupa Remox. Foto © Jānis Deinats

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV