Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Wise Music Society aicina uz otro koncertu ar jauno grupu piedalīšanos

Easyget.lv, 08.01.2014. 11:12

18. janvārī Cita Puse galerijā, 11. novembra krastmalā 35, koncertēs grupas The Mercy Messengers, Salt Camel Project un O’Night Quartet.

Koncetra rīkotāji - Wise Music Society atzīst, ka pērn rīkotais pirmais pasākums pierādījis, ka gan mūziķiem, gan klausītājiem ir iepatikusies tā ideja. Otro pasākumu rīkojot, koncepts palks nemainīgs: klausītāji tiks iepazīstināti ar jaunu kvalitatīvu mūziku jaunajā pasākuma norises vietā, bet mūziķiem tiks sniegta iespēja uzrunāt jaunu mērķauditoriju.

The Mercy Messengers ir pērn izveidotais singer/songwriter-indie mūzikas projekts, kas caur mierīgām stīgu vibrācijām, balsu harmonijām un sitamiem instrumentiem aicina uz patiesumu, tagadni, garīgumu un vienkāršību.

Salt Camel Project, četru jaunu progresīvu mākslinieku apvienība, kuras sastāvā ir ģitāra, bass, bungas un vibrofons, džeza mūzikas stilistikai pakļauj, r’n’b, rock, pop un citus mūzikālos virzienus.

Elektroakustiska grupa O’Night Quartet spēlē mūsdienu instrumental mūziku, miksējot dzīvo skaņu, ierakstītās cilpas un digitālos efektus. Grupa spēlē oriģinālmūziku ar funk, house, nu disco, kā arī improvizācijas elementiem.

Koncerta sākums 22.00, ieejas maksa EUR 5. Pasākuma laikā strādās Cita Puse bārs.

Koncerta programma:

  • 21.00 Cita Puse atver durvis
  • 22.00 The Mercy Messengers
  • 23.00 Salt Camel Project
  • 24.00 O’Night Quartet
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV