Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noklausies grupas „My Radiant U“ jauno singlu!

Easyget.lv, 09.01.2014. 09:54

Grupa „My Radiant U“ iepazīstina klausītājus ar trešo singlu „Going All The Way“ no gaidāmā studijas albuma. Ar dziesmu mūziķi startēs „Dziesma 2014“ pusfinālā
Noklausies grupas „My Radiant U“ jauno singlu!

„Going All The Way“ ir viena no 24 kompozīcijām, kas iekļuvusi Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases „Dziesma 2014“ pusfinālā. Grupa „My Radiant U“ ar dziesmu uzstāsies pirmajā konkursa pusfināla koncertā 1.februārī koncertzālē „Palladium“. Kopā ar Jani Driksnu uz skatuves kāps pieredzējušie mūziķi Didzis Bordo, Karl (Kārlis Indrišonoks) un Aivars Konutis.

„Dziesma stāsta par došanos tālāk un neskatīšanos atpakaļ - lai spētu turpināt iesākto un sasniegtu mērķus, jāspēj pārvarēt nedrošība un bailes. Dzīve ir īsa, un vienubrīd saproti, ka laika, lai paveiktu visu iecerēto, nav daudz. Ja sāc šaubīties, iestrēdz, tāpēc šaubas jāliek malā un jātic. Ticība aizvedīs līdz galam,“ singla ideju skaidro mūzikas un vārdu autors Janis Driksna.

Dziesma „Going All The Way“ ierakstīta „Dufry Music“ studijā Amsterdamā. Singla aranžētājs un miksētājs ir holandiešu producents Renē de Frīs (Rene de Vries). Dziesmu māsterējis Martins Gronevelds (Martijn Groeneveld) no „Mailmen studio“ Utrehtā (Holande). Singla foto radījis Dainis Kauliņš, bet dizainu – Māris Prindulis.

Amsterdamā dzīvojošais Janis Driksna kopā ar R.de Frīsu pēdējo mēnešu laikā izdevuši jau divus singlus. Rudenī grupa „My Radiant U“ klausītāju vērtējumam nodeva dziesmu „You Took My Place“, kas joprojām atrodas „Rietumu Radio“ topa galvgalī.

„My Radiant U“ plašākai publikai sevi pieteica 2011.gadā, izdodot pirmo singlu „Mysterious Lover“. Dziesma vairākus mēnešus bija dzirdama Latvijas raidstacijās, tostarp „Radio SWH“. Grupa pēcāk pievērsās studijas izveidei un radošajai daiļradei Holandē, lai Latvijā sevi atkārtoti pieteiktu šogad.

Apvienības pamatsastāvu veido dziedātājs un producents Janis Driksna, kurš uz Latvijas mūzikas skatuves sevi pieteica ar grupu „Man-Hu“, kā arī pieredzējušais holandiešu producents un ierakstu inženieris Renē de Frīs. Patlaban grupas mūziķi strādā pie jaunā albuma studijas ieraksta, ko plānots izdot šogad.

Papildu informācijai:
www.myradiantu.com
www.facebook.com/myradiantu
www.soundcloud.com/myradiantu

Foto: Publcitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV