Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Aija Andrejeva aicina uz jaunā albuma "Mežā" koncertiem

Easyget.lv, 09.01.2014. 15:46

Dziedātāja Aija Andrejeva aicina uz sava jaunā albuma "Mežā" koncertu sēriju Liepājā, Valmierā, Rīgā, Ventspilī un Rēzeknē.
Aija Andrejeva aicina uz jaunā albuma "Mežā" koncertiem

Kā stāsta koncertprogrammas komponists Kārlis Lācis, tā ir akustisks vēstījums par mīlestību solo balsij, divām ģitārām, klavierēm, trompetei un sitaminstrumentiem.

Koncertā Andrejevas pavadošajā mūziķu grupā spēlēs Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Konstantīns Jemeļjanovs, Ēriks Upenieks un Andris Grunte. Koncertā piedalīsies arī mūzikas autors - Lācis. Dziesmu tekstu autore ir dzejniece Māra Zālīte, savukārt koncertuzveduma režisors - Juris Jonelis, horeogrāfe - Olga Žitluhina.

Koncertuzvedums "Mežā" izskanēs:

  • 1. februārī Liepājas teātrī;
  • 8. februārī Valmieras teātrī;
  • 22. februārī Rīgā, Mūzikas namā "Daile";
  • 27. februārī Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti";
  • 1. martā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors".

Visu koncertu sākums plkst. 19:00. Biļetes - Biļešu paradīzē.

Albums "Mežā" nopērkams lielākajās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās no pērnā gada 25.novembra, kā arī interneta veikalā iTunes. Albuma vizuālo noformējumu veidoja fotogrāfe Iveta Vaivode un māksliniece Ingrīda Zābere.

Komponists Kārlis Lācis par mūziku albumiem "Mežā" un "Ziedonis. Lācis. Sievietes" nominēts "Dienas" gada balvai kultūrā kategorijā "Gada notikums mūzikā 2013".

Foto: Aija Andrejeva. Foto (c) Iveta Vaivode

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV