Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Turaidas Roze un Bet Bet uzstāsies Dikļu pilī

Easyget.lv, 13.01.2014. 12:53

Dikļu pilī 25. janvārī labāko dziesmu koncertu sniegs grupa Bet Bet, bet 15. februārī uzstāsies komponista Imanta Kalniņa dibinātā grupa „Turaidas Roze”.

Grupa Bet Bet ir dibināta 1991.gada pavasarī, kad tajā apvienojās divu grupu Jauns Mēness un Zodiaks agrākie dalībnieki Zigfrīds Muktupāvels, Guntars Račs, Aivis Kalvāns, Uģis Tirzītis un Aivars Gudrais. Laika gaitā no grupas sastāva izstājušies Gudrais un Kalvāns, bet 2006.gadā pievienojies basģitārists Andris Alviķis. Šādā sastāvā grupa turpina koncertēt arī tagad.

Koncertā 25. janvārī tiks atskaņotas visas zināmākās un populārākās grupas dziesmas – „Man vienalga viss”, „Mana mīļā meitene”, „Es tevi nemīlu”, „Vakara vējā”, „Kāpēc man nav Mercedes” u.c.

Turaidas Roze ar operisku vokālu un latviešu popmūzikai netradicionāli izvērstām balādēm iemantojusi lielu popularitāti un prestižu mūziķu aprindās. Grupas “Turaidas Roze” simbols ir tā dziedošais duets – Olga Rajecka un Uģis Roze.

Koncertā 15. februārī skanēs visas populārākās un romantiskākās grupas dziesmas - "Apvij rokas", "Svētku diena", "Balāde par viņu un viņu", "Nelaid, māte, bērnus mežā" u.c.

Abu koncertu sālums plkst. 16:00. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un Dikļu pilī.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV