Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nabaklab notiks Latvijā radītās eksperimentālās mūzikas koncerts

Easyget.lv, 13.01.2014. 16:39

16. janvārī mūzikas klubā Nabaklab notiks Latvijas eksperimentālās mūzikas vakars, kurā piedalīsies vairāki pašmāju skaņu mākslinieki un mūziķi, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Nabaklab notiks Latvijā radītās eksperimentālās mūzikas koncerts

Jeļena Glazova ir multimediju māksliniece no Rīgas, kas darbojas vizuālās mākslas, teksta un skaņas mākslas laukos. Viņa attīstījusi padziļinātu interesi eksperimentālās un nepārtrauktās skaņas mūzikā, kā arī pievērsusies pārstrādātā vokāla pielietojumā tajā. Kopš 2011. gada Glazova piedalījusies dažādos ārvalstu mūzikas festivālos.

Waterflower, iepriekš Kroffork, ir Rīgas mākslinieces Sabīnes Moore elektroniskās mūzikas projekts, kurā viņa plašā izpratnē eksperimentē ar dažādām skaņu formām, instrumentu tehnikām un vizuālo mākslu. Tā mūzikai raksturīga dažādība, kas pārliecinoši atrod un uzrunā klausītāju.

Lehitkarnef ir elektroniskās mūzikas projekts no Rīgas. Tā ietvaros caur repetitīvu minimālisma un noskaņu mūziku savu skaņu pasauli atklās mākslinieks Andrejs Zālītis, zināms arī kā ierakstu izdevniecības Shecock Barracuda Recordings dibinātājs un novatoriskās apvienības 1/2H 1/2W dalībnieks.

Klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Pasākuma sākums plkst. 21:00, ieeja bez maksas.

http://www.jelena-glazova.com
http://www.sabinemoore.lv
http://soundcloud.com/lehitkarnef

Foto: Jeļena Glazova. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV