Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Nikolajs Puzikovs ieraksta nepublicētu Mārtiņa Freimaņa dziesmu

Easyget.lv, 14.01.2014. 09:51

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs ieraksta grupai „Putnu Balle” sarakstītu dziesmu „Princesīte” un aicina uz labdarības koncertu Liepājā.
Nikolajs Puzikovs ieraksta nepublicētu Mārtiņa Freimaņa dziesmu

Mārtiņš Freimanis jau gandrīz trīs gadus jaunas dziesmas vairs neraksta...., taču savas dzīves laikā paspēja ļoti daudz. Un tagad, pamazām pārcilājot pāragri no dzīves aizgājušā mūziķa atstātos pierakstus un demo arhīvus, arvien atklājas, ka ir vēl vairākas dziesmas, kuras līdz šim nav līdz galam ierakstītas un publicētas.

Viena no tādām ir savulaik grupai „Putnu Balle” sarakstītā dziesma „Princesīte”. Pateicoties producentam Gintam Stankevičam, kurš šo dziesmu bija saglabājis savos arhīvos, tā piedzīvot pirmatskaņojumu šodien.

Kopš brīža, kad Nikolajs Puzikovs pirmo reizi izdzirdēja dziesmas demo ierakstu, jaunais dziedātājs ļoti vēlējās dziesmu iedziedāt un darīja visu, lai tas notiktu. Šī ir pirmā Mārtiņa Freimaņa dziesma, kuru Nikolajs ir iekļāvis savā repertuārā, vēsta Mikrofona ierakstu pārstāvji.

Dziesmas koncerta versijas pirmatskaņojums notiks biedrības "Dižvanagi" un Mārtiņa Freimaņa fonda ikgadējā labdarības koncertā "Tu esi mans draugs". Koncerts notiks sestdien, 18. janvārī, pulksten 18 Liepājā Sv. Pāvila baznīcā (Kuršu ielā 19).

Koncertā piedalīsies mūziķi Kārlis Būmeisters, Nikolajs Puzikovs, Normunds Kalniņš, Kaspars Boroduško, Ieva Dreimane, Chilli, Zanda Štrausa, Liepājas teātra aktieri Everita Pjata, Agnese Jēkabsone, Viktors Ellers un Marģers Eglinskis. Koncertu vadīs Liepājas teātra aktieris Mārtiņš Kalita.

Koncertā muzicēs arī saksofonists Artis Gāga un Liepājas jauniešu vokālais ansamblis "Gaismiņa".

Ieeja koncertā par ziedojumiem, kuri tiks izlietoti biedrības "Dižvanagi" nometņu rīkošanai bērniem ar īpašām vajadzībām.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV