Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Grupa „Darrva” laiž klajā debijas albumu

Easyget.lv, 14.01.2014. 14:13

Jelgavas smagās mūzikas apvienība „Darrva” izdod debijas albumu „Saule Neuzausīs” un prezentē pirmo singlu no tā "Sulu Laiks".
Grupa „Darrva” laiž klajā debijas albumu

Par sevi grupa izsakās tēlainos epitetos: „ ..Un tad... Darva sāka sūkties ārā.. Drūma un smaga mūzika par zemi, kurai mēs piederam, par tās dabu... Varbūt pagāniska, varbūt mizantropiska.. Dabas lielās un mazās uzvaras pār cilvēku..”. Mūzika tiek radīta, iedvesmojoties no negantām dabas parādībām, kas skar floru un faunu.

Grupa Darrva tika izveidota 2013. gada pavasarī Jelgavā, aizgājušā gada nogalē grupa izdevusi debijas albumu „Saule Neuzausīs”, kurā visas dziesmas dzimtajā valodā.

Albuma atvēršanas koncerts Rīgā notiks piektdien, 17. janvārī, klubā „Melnā Piektdiena”, kur grupa uzstāsies kopā ar igauņu grupu „Goresoerd” un pašmāju „Deodium” un „Scent Of Blood”. Koncerta sākums 20:00. 

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV