Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Hardcore apvienība Spit It Out prezentē albumu

Easyget.lv, 14.01.2014. 16:32

Cēsu Hardcore grupa “Spit It Out” nāk klajā ar debijas minialbumu “My Friends Are My Strength”, ko prezentēs četros koncertos Jelgavā, Cēsīs, Rīgā un Liepājā, dalot skatuvi ar vietējām hardcore grupām Distill un Kaiman. 
Hardcore apvienība Spit It Out prezentē albumu

Cēsu grupa “Spit It Out” pēc četriem pastāvēšanas gadiem gatava nodot smagās mūzikas cienītājiem savu pirmos studijas veikumu – minialbumu “My Friends Are My Strength”, kurā apkopotas piecas dziesmas, kas radušās dažādos grupas pastāvēšanas posmos. Klausītāju vērtēšanai tiks nodoti gan skaņdarbi, ko līdz šim ir bijis iespējams dzirdēt grupas koncertos, gan cēsnieku jaunākais veikums - dziesma “Ceļš”, kas arī apvienības pirmā dziesma latviešu valodā.

„Albuma nosaukums ir aizgūts no dziesmas „My Strength” kā pateicība tiem cilvēkiem, kuri vienmēr ir līdzās. Dziesmas teksts ir radies laikā, kad grupas solists Kristaps aizvadīja rehabilitāciju pēc iekļūšanas smagā auto avārijā, kā arī vēlreiz aktualizējās, kad dalībnieks Mārtiņš cieta vardarbīgā uzbrukumā. Esam priecīgi, ka šīs situācijas ir atstātas pagātnē, taču ne mazāk priecīgi esam par domu, ka apkārt ir cilvēki, no kuriem smelties cerību un gūt atbalstu brīžos, kad tas ir visvairāk nepieciešams,” pastāstīja grupas pārstāvis Didzis Kozlovskis.

Albumu ir iespējams klausīties un bez maksas lejupielādēt grupas bandcamp profilā http://spititout.bandcamp.com, kā arī drīzumā būs pieejams visos lielākajos mūzikas straumēšanas servisos.

Albuma prezentācijas ietvaros Spit It Out sniegs četrus koncertus:

  • 24. janvārī Jelgavā, klubā “Melno Cepurīšu Balerija” + Distill (Harcore, Riga) 
  • 25. janvārī Cēsīs, “Fonoklubā” + Distill (Hardcore/punk, Riga), Kaiman (Punk/hardcore) 
  • 30. janvārī Rīgā, “Nabaklab” + Distill (Hardcore/punk, Riga), Kaiman (Punk/hardcore) 
  • 31. janvārī Liepājā, klubā Fontaine Palace + Eye Sea I (metalcore, EST)

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV