Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Eirovīzijas nacionālās atlases koncertus vadīs Ēriks Loks un Nauris Brikmanis

Easyget.lv, 14.01.2014. 16:55

Par Eurovīzjas dziesmu konkursa koncertu vadītājiem izvēlēti trīs atraktīvi „tēva dēli”. Šobrīd sabiedrībai atklāti divi: dīdžejs un pasākumu vadītājs Ēriks Loks un improvizācijas teātra aktieris Nauris Brikmanis. Trešo vadītāju atklās finālā Ventspilī.

Ar saukli „Made In Latvia” 1. un 2. februārī koncertzālē „Palladium”, televīzijā un internetā sāksies 24 dziesmu cīņa par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu Kopenhāgenā, Dānijā.

No katra pusfināla 12 kompozīcijām ar žūrijas un skatītāju balsojumu palīdzību sešas dziesmas tiks izvirzītas finālam, kas notiks 22.februārī Ventspilī. Visas 24 dziesmas jau šobrīd var noklausīties mājas lapā www.eirovizija.lv. 

“Šogad dziesmu konkursā piedalās tikai Latvijas autoru dziesmas. Latvijā radītajam ir milzīgs spēks, to apzināties un no tā iedvesmoties ir mūsu priekšnoteikums uzvarai Eirovīzijas dziesmu konkursā Dānijā. Šī gada šovi iedvesmos gan dalībniekus, gan ikvienu Latvijā smelt spēku lieliem un pārdrošiem darbiem,” stāsta Zane Gargažina, Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases koncertu režisore.

Otro gadu pēc kārtas pusfinālus Rīgā rīkos kā stāvkoncertus ar publiku. Pirms gada tieši šāds koncertu formāts izpelnījās izpildītāju un arī mūzikas profesionāļu atzinību.

Biļetes uz koncertiem Rīgā jau pieejamas „Biļešu Serviss” kasēs. Koncertu sākums abas dienas pl. 21:00, ieeja pasākumā no pl.20:15. Vienas biļetes cena EUR 7,00.

Starptautiskais konkurss „Eirovīzija 2014” šogad notiks Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā – pusfināli 6. un 8.maijā, bet fināls 10.maijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV