Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Muzikālās bankas 2013 ceremonija iecerēta kā ziemas karnevāls

Easyget.lv, 16.01.2014. 13:39

Latvijas Radio 2 organizētā pop un rokdziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2013” noslēguma ceremonija jau ierasti notiks iespaidīgi un krāšņi - šogad šovs vizuāli iecerēts kā ziemas karnevāls, un būs mākslinieki, kurus uz skatuves redzēsim ne tikai dziedot, bet arī slidojot.
Muzikālās bankas 2013 ceremonija iecerēta kā ziemas karnevāls

Uzsākot 2014. gadu, Latvijas Radio 2 organizētā pop un rokdziesmu aptauja „Muzikālā banka 2013” turpina noskaidrot pagājušā gada vērtīgāko dziesmu. Balsojuma pirmo kārtu izturējušas 15 fināla dziesmas, kas 25. janvārī izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī.

„Muzikālā banka 2013” fināldziesmas („Akvārijs” – „Astro’n’out”, „Dari Kā Es” – „Musiqq”, „Jauns Sākums” – „PeR”, „Kļūdu paradīze” – Antra Stafecka, „Kur deg mana uguntiņa” – Sabīne Berezina, „Manai pasaulei jumtu” - Miks Dukurs, „Māsa upe” – Dons, „Pēdējā vēstule” – Dons, „Putni bez spārniem” – Ivo Fomins, „Sāksim No Jauna” – Roberts Pētersons, „Tu neļauj” – Marta Ritova un Ivo Grīsniņš-Grīslis, „Tu tikai runā ar mani” – „Musiqq”, „Uzzīmē mani” – „Otra puse” un Antra Stafecka, „Vieglums neaprakstāms” – „L.V.” un „NeParasts bars”, „Viss ir iespējams” – Intars Busulis) koncertā izskanēs gan grupu izpildījumā, kad paši mūziķi veidos savus priekšnesumus, gan kopā ar Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās šī gada „Muzikālās bankas” eksperti – Ēriks Ešenvalds, Mārtiņš Klišāns, Linda Leen, Juris Vaivods, Kārlis Auzāns, Aigars Grauba, Uģis Roze, Kristīne Kārkle - Puriņa un Edgars Kramiņš.

Otrās kārtas balsojums, kas turpināsies līdz 15. janvārim, noteiks, kādā secībā fināldziesmas sarindosies un kura no tām kļūs par 2013. gada visvērtīgāko dziesmu. Balsot iespējams aptaujas mājas lapā www.muzikalabanka.lv, īpašs balsojums par „draudzīgāko” dziesmu notiks arī portālā www.draugiem.lv.

Jau tradicionāli kopā ar Latvijas Radio 2 radioraidījuma „Muzikālā banka” vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju vadīs arī kāds Latvijas mūziķis. Šogad tas būs grupas „Tumsa” solists Valters Frīdenbergs.

Aptaujas „Muzikālā banka 2013” noslēguma ceremoniju demonstrēs LTV1 - sestdien, 25. janvārī, pulksten 21.25.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV