Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noklausies “into one” jauno dziesmu!

Easyget.lv, 17.01.2014. 17:32

Grupa “into one” mūzikas klausītājiem piedāvā savu jaunāko singlu “Tik Reāli”, kas tapis sadarbībā ar mūzikas producentu Kristapu Krievkalnu.
Noklausies “into one” jauno dziesmu!

Grupa “into one”, laižot klajā savu jaunāko singlu “Tik Reāli”, vēlas atgādināt par sen vai ne tik sen aizmirstajiem, nedaudz malā noliktajiem, nepiepildītajiem sapņiem un iedrošināt ļauties brīnumam laikā, kad daudzus no mums atkal pārņēmusi ikdienas steiga.

“Tik Reāli” ir vēl viena veiksmīga sadarbība ar mūzikas producentu Kristapu Krievkalnu un ierakstu studiju “K Studija”. Dziesmas mūzikas autori ir grupas “into one” mūziķi Didzis Lauva, Lība Ēce-Kalniņa un Rūta Dūduma, un teksta autores ir grupas solistes Lība Ēce-Kalniņa un Rūta Dūduma.

Dziesmai izveidota arī video klips, kas tapis sadarbībā ar režisori Elīnu Lieljuksi un viņas radošo komandu – Tomu Taukuli, Kati Pāvulu, Ansi Imaku, Jāni Urtānu un Ivetu Šurmu.

Grupa “into one” dibināta 2006. gadā, un tās dalībnieki ir septiņi mūziķi – Lība Ēce-Kalniņa (vokāls), Rūta Dūduma (vokāls), Valters Mucenieks (saksofons), Didzis Lauva (taustiņinstrumenti), Sergejs Fomins (ģitāra), Māris Mekšs (bass) un Ansis Ēcis (sitaminstumenti).

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV