Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Coyote Fly atgriežas spāņu dīdžejs un producents Sak Noel

Easyget.lv, 21.01.2014. 11:56

Sestdien, 25. janvārī, naktsklubā Coyote Fly atkārtoti uzstāsies spāņu dīdžejs un producents Sak Noel, kura 2011. gadā radītais hits “Loca People” kļuvis par absolūtu klubu grāvēju, izraisot starptautisku rezonansi, tādējādi māksliniekam kļūstot par vienu no ietekmīgākajiem spēlētājiem elektroniskās mūzikas jomā.

„Man ir patiess prieks atgriezties klubā Coyote Fly! Esmu uzstājies vairāk nekā četrdesmit pasaules valstīs un varu viennozīmigi apgalvot, ka šeit notiekošās ballītes konkurē ar pasaules labākajiem klubiem. Jau ar nepacietību gaidu sestdienu, lai pārspētu pagājušā gada ballēšanās rekordu!”, stāsta Sak Noel.

Naktskluba Coyote Fly rezidents Dj Gustavito uzsver:“ Pēc atkārtotu kluba apmeklētāju lūguma radām iespēju uzaicināt pasaulslaveno DJ un producentu Sak Noel. Sestdien mēs Jūs pārsteigsim ar tikpat skandalozu ballīti kā pats mākslinieks!”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV