Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dream For Eternity izdod debijas albumu

Easyget.lv, 21.01.2014. 15:51

Instrumentālā postroka grupa Dream For Eternity laidusi klajā debijas albumu „No Seniem Stāstiem”, kurā apkopotas sešas kompozīcijas un vienas dziesmas remix versija, informē grupas dalībnieks Daniēls Groza.
Dream For Eternity izdod debijas albumu

Dream For Eternity radusies Vidzemes mazpilsētā Smiltenē 2010. gada sākumā. Kopš darbības pirmsākumiem izdoti vairāki singli, kā arī nospēlēti daudzi koncerti dažādās Latvijas vietās. Pēc piedzīvotajām sastāva maiņām un aptuveni gadu gara klusuma perioda grupa piesaka sevi ar pirmo pilna garuma albumu "No seniem stāstiem," kurš tika izdots 2013. gada decembrī. Albums un dziesmas būs tuvas ikvienam, kas izbauda post rock mūzikas skanējumu, tajā pašā laikā grupa apvieno un iekļauj savās dziesmās smagnējas mūzikas tendences un idejas, norāda mūziķi.

Albuma ierakstā piedalījās Jānis Līdums (ģitāra, efekti) un Daniēls Groza (bungas, bass, balss), kā arī īpašie viesi – Zane Šturme (alts) un Monta Jurjāne (čells). Albums tapis studijā „Lauska” Kaspara Barbala vadībā.

Albums bez maksas lejupielādei pieejams grupas bandcamp profilā. http://dreamforeternity.bandcamp.com/

Vairāk: https://www.facebook.com/dreamforeternitybmusic

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV