Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sākas biļešu tirdzniecība uz rokfestivālu Klang!

Easyget.lv, 21.01.2014. 16:38

25. – 26. jūlijā Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā otro gadu notiks rokfestivāls Klang!.
Sākas biļešu tirdzniecība uz rokfestivālu Klang!

No šodienas pieejamas biļetes, kā arī zināmas pirmās grupas, kas arī šogad uzstāsies uz divām skatuvēm.

Šogad dalībnieku vidū būs ne tikai latviešu apvienības, bet arī viesi no Igaunijas, Polijas un Krievijas. Festivālā uzstāsies viena no pašmāju smagās mūzikas klausītāju iecienītākajām apvienībām - Frailty, kas pērnā gada nogalē nosvinēja desmit gadu jubileju, savukārt šī gada beigām gatavo jaunu repertuāru. Dalību apstiprinājuši arī latviešu smagā roka veterāni Rūsa, kas pagājušajā gadā 26 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē izdeva fanu ilgi gaidīto otro albumu „No vāka līdz vākam”. Šogad uz „Klang!" skatuves kāps arī turboroka pamatlicēji, vienmēr kolorītie Oranžās Brīvdienas, bet no ārvalstu grupām Latvijā otro reizi viesosies apvienība no Krievijas - Arcanorum Astrum.

Organizatori sola plašāku festivāla teritoriju, pārdomātāku autostāvvietas novietni, kā arī citus uzlabojumus un papildinājumus: „Esam izanalizējuši pagājušā gada pasākuma norisi un šogad centīsimies būt labāki,” pauž viens no festivāla organizatoriem Edgars Rakovskis. „Labprāt uzklausām apmeklētāju komentārus, ieteikumus, jo šādi varam kaut cik objektīvi novērtēt paveikto. Tāpēc aicinām droši izteikt savu viedokli festivāla oficiālajā Facebook profilā https://www.facebook.com/kfestlv vai rakstīt uz epastu klangfestinfo@gmail.com.”

Kā zināms, festivālam ir arī savs radio – Kaspars Upaciers jeb UFO vadītais BOOM FM LV, kura ietvaros katru ceturtdienas vakaru plkst. 21:00 dzirdams un redzams raidījums „Klangvakars” kopā ar Edgaru Veilandu. Laika gaitā līdz festivālam raidījums iepazīstinās gan ar festivāla grupām un to dalībniekiem, gan ar Latviešu mūzikas pārstāvjiem diskutēs par alternatīvās mūzikas skatuvi, notikumiem un norisēm tajā.

Biļetes uz festivālu pieejamas ierobežotā daudzumā (2000 gab.) un nopērkamas https://www.ticketshop.lv/site/events/view/813. No 21. janvāra līdz 31. martam biļetes cena 12 EUR; vēlāk cenas kļūs dārgākas.

Foto: Oranžās Brīvdienas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV