Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Laba Daba 2014

Easyget.lv, 21.01.2014. 17:54

1.-3. augusts, Līgatne
Laba Daba 2014

No 1. līdz 3. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā Ratnieki notiks starptautiskais mūzikas festivāls Laba Daba 2014.

Programma īsumā:

Viena no festivāla lielākajām zvaigznēm būs leģendārais regeja izpildītājs, producents un daudzu jau par klasiku kļuvušu dziesmu autors Lee „Scratch” Perry. Festīvālā uzstāsies arī vēlajos deviņdesmitajos dibinātā grupa no Krievijas ''Theodor Bastard'', 2003. gadā Tallinā dibinātā regeja apvienība ''Mostband'', izraēliešu pusakustiskais duets ''Bill&Murray'', festivālā jau reiz pabijušie ukraiņi ''Spiritual Seasons'', no pašmāju mūziķiem šogad uzstāsies 1998. gadā dibinātā apvienība „Oroboro”, Nils Īle un „Afro Ambient”, „Suņa stunda”, „Iļģi”, „Oranžās brīvdienas”, „Striķis”, „Starmetis” un „Gaujarts”. Leģendārajiem „Zig Zag” šogad pievienosies Gvido Linga un šādā sastāvā grupa uzstāsies tikai vienu reizi - festivālā Laba Daba. Festivālā ar priekšnesumiem uzstāsies arī „Das Sontags Legion”, „The Black Tea”, „Dust Devil Drive”, folkmūzikas apvienības „Vecpilsētas dziedātāji” un „Nepieradinātā folka orķestris”, jaunā rokgrupa „Omerta”, perspektīvais elektroniskās mūzikas mākslinieks Kodek un hip-hop izpildītājs Jacques of S'T'A.

Biļetes:

Festivāla biļetes iegādājamas visās Biļešu servisa kasēs. Cena -15.00 - 24.00 € (10.54 - 16.87 LVL).

Nokļūšana:

Ar auto
Braucot pa Pleskavas šoseju (E 77 / A2) virzienā no Rīgas, izbraucot no Siguldas būs zīme „Ratnieki", kur jānogriežas pa kreisi. Tālāk sekojiet norādēm uz festivālu.

Ar vilcienu vai mikroautobusu
Pērciet biļeti līdz Siguldai, kur tālāk jums būs iespēja izmantot festivāla organizētus transfērbusiņus, kas aizvedīs Jūs līdz norises vietai.

Ar stopiem
Jūsu ziņā :) Vēlam labus šoferīšus un labu ceļa vēju!

Festivāla Laba Daba mājslapa http://www.labadaba.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV