Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Grupa Otra puse un Normunds Pauniņš aicina uz koncertiem „Uzzīmē mani”

Easyget.lv, 22.01.2014. 09:54

Latviešu romantiskākā popmūzikas grupa „Otra puse” un solists Normunds Pauniņš šopavasar pie klausītajiem dosies ar diviem lielkoncertiem „Uzzīmē mani”. Pirmais koncerts notiks 8. martā teātra namā „Jūras Vārti” Ventspilī un  7. maijā koncerts izskanēs koncertzālē „Palladium” Rīgā.
Grupa Otra puse un Normunds Pauniņš aicina uz koncertiem „Uzzīmē mani”

Kā informē grupas menedžments, koncertos grupas „Otra puse” muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa samtaino balss tembru papildinās īpašais viesis – perkusiju virtuozs Rihards Zaļupe un stīgu kvintets.

Koncertos nebijušā skanējumā grupa piedāvās „Otras puses” hitus, kā arī dziesmas no jaunā albuma „Uzzīmē mani”.

Grupas līderis Normunds Pauniņš atzīst, ka „Otra puse” jau ilgāku laiku vēlējās klausītājus iepriecināt ar lielkoncertiem. „Savas skaistākās dziesmas gribam nodziedāt plašākai publikai. Šobrīd gatavojamies koncertiem ar lielu atbildību, jo klausītājiem vēlamies sniegt kvalitatīvu mūzikas baudījumu. Tādēļ arī uzaicinājām grupas bijušo bundzinieku Rihardu Zaļupi bagātināt mūsu koncertu ar perkusiju meistarklasi,” gaidāmos lielkoncertus raksturo Pauniņš.

Uz koncertiem biļetes var iegādāties bilesuserviss.lv.

Grupu „Otra puse” 1992.gadā izveidoja “Jumpravas” dalībnieki Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, par grupas solistu aicinot skanīgā vokāla īpašnieku Normundu Pauniņu un grupas „Vaidava” taustiņinstrumentālistu Ivaru Makstnieku.
Megahita statusu sasniedza 1992. gadā tapusī Aigara Krēslas dziesma „Pēc lietus” ar Igo vārdiem un drīz pēc tam arī Normunda Pauniņa dziesma „Vēstules” ar Jāņa Baltausa tekstu.

2009.gadā izdots albums “Nakts vai Rīts”, kurš pārsteidzoši ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, kā arī albuma tituldziesma ar tādu pat nosaukumu saņēma radio hita balvu kā gada atskaņotākā un lejupielādētākā dziesma.

2011.gadā atzinību no klausītājiem ieguva Normunda Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma “Ave Pali”, kas izvēlēta arī par LNT seriāla “Nesaki man bizū” tituldziesmu.

2013 gada 1. maijā „Otra puse” klausītāju vērtējumam nodeva albumu „Uzzīmē mani”. Albuma tituldziesma „Uzzīmē mani”, ko Normunds Pauniņš dzied duetā ar jauno dziedātāju Antru Stafecku, ir nominēta Latvijas radio 2 roka un popdziesmu aptaujas „Muzikālā banka” 15 klausītāko dziesmu vidū.

5. martā norisināsies Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas svinīgā ceremonija. „Otra puse” pretendē uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu nominācijās - Labākais popdziesmu albums „Uzzīmē mani”, Labākā dziesma „Uzzīmē mani”, kā arī „Alfas” Top10 gada dziesma 2013 nominantos.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV