Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Evestus vizualizē elli - noskaties igauņu grupas jauno video!

Easyget.lv, 22.01.2014. 11:01

Igaunijā bāzēta alternative / industrial rokgrupa „Evestus”klausītāju vērtējumam nodevusi savu jaunāko videoklipu dziesmai „The Fall” no mazalbuma „No God”.
Evestus vizualizē elli - noskaties igauņu grupas jauno video!

Dziesmas „The Fall” video tapis sadarbībā ar tumšās mākslas stilisti un fotogrāfi – Grete Laus (KillingCulture.com). Šis video ir ilgāk tapušais, sarežģītākais un divdomīgākais grupas video starp līdz šim publiskotajiem.

Interesanti, ka grupā Evestus bungas spēlē meitene no Rīgas – Taņa. Bundziniece aizgājušā gada nogalē iekarojusi arī „Paiste Cymbals” un „Csibisticks” ievērību un atzinību, no šo brendu ražotājiem saņemot bungu šķīvjus un personalizētus bungu kociņus.

Grupa Evestus ar koncertiem Rīgā atgriezīsies 14. februārī tumšākas Valentīna dienas ballītē klubā „Melnā Piektdiena” , 15. februārī Liepājā un jūlijā kāps uz skatuves alternatīvās mūzikas festivālā „Klang”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV