Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Simple Minds Rīgā jau šonedēļ

Easyget.lv, 20.01.2014. 14:24

26. janvārī koncertzālē “Palladium” uzstāsies viena no veiksmīgākajām Apvienotās Karalistes grupām - “Simple Minds”.
Simple Minds Rīgā jau šonedēļ

Koncertā Rīgā grupa piedāvās visaptverošu ieskatu savā 35 gadus ilgajā daiļradē koncerttūres “Greatest Hits Live” ietvaros. Dinamiskas attīstības un ražīgu skaņdarbu izveides rezultātā “Simple Minds” pieskaitāma pie “The Cure”, “The Psychedelic Furs”, “Joy Division” un “New Order” mūziķu paaudzes.

“Simple Minds” ir gan skaņu meistari un veidotāji, gan filmu mūzikas radītāji, kā arī daudzkārtēji pasaules mūzikas topu līderi. Viņi iedvesmojuši visdažādākos mūziķus: “Manic Street Preachers”, “Primal Scream”, Moby un “The Horrors”. Viņu mūzikas paraugus izmantojuši Nicky Minaj, David Guetta, Joey Negro un Freddy Bastone. Viņi radījuši atmiņā paliekošu mūziku filmām „L'Affaire Farewell”, „The Informers”, „Elizabethtown” un „The Breakfast Club”. Viņi pusduci reižu bijuši UK mūzikas topu augšgalā ar studijas albumiem „Life In A Day” (1979), „Sparkle In The Rain” (1984), „Once Upon A Time” (1985) un „Street Fighting Years”, kā arī „Ballad Of The Streets” EP (abi 1989), pievienojot iespaidīgajai kolekcijai arī 1987. gada „Live In The City Of Light” koncerta ierakstu, Glittering Prize 81/92 ierakstu apkopojumu un visbeidzot atgriežoties UK mūzikas Top 10 ar savu jaunāko 2009. gada studijas ierakstu „Graffiti Soul”.

“Simple Minds” sastāvā 26.janvārī uz “Palladium” skatuves kāps Džims Kerrs, Čārlijs Burčhils, Mels Gejnors (Mel Gaynor), Endijs Gilepsijs (Andy Gillespie) un Geds Graims (Ged Grimes).

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.palladium.lv un visās “Biļešu Serviss” kasēs. Biļetes cena, sākot no LVL 33.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV