Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klubs "A Nice Place" izsludina mūziķu konkursu

Easyget.lv, 22.01.2014. 14:59

Mūzikas klubs „Music Factory A Nice Place” izsludina mūziķu konkursu, kurā aicināti piedalīties visdažādāko mūzikas stilu pārstāvji. Konkursa galvenā naudas balva – 2000 EUR.

„Allaž skanošais klubs gatavojas notikumam, kas ieņems īpašu nozīmi Latvijas mūzikas pasaulē, kā arī pavērs nebijušas iespējas gan jaunām, gan pieredzējušām grupām,” konkursa vērienu raksturo kluba pārstāvis Andrejs Maršāns. Visdažādāko žanru pārstāvji aicināti piedalīties grandiozā konkursā, gūstot iespēju pierādīt sevi uz skatuves, pelnot skatītāju ovācijas un cīnoties par galveno balvu 2000 Euro no kluba „Music Factory A Nice Place”.

Kluba apmeklētāji varēs baudīt daudzveidīgu skatuves mūziku un kļūt par izšķirošo lēmēju tam, kuri no izpildītājiem baudīs uzvaras garšu, kā arī tikt pie vērtīgām balvām.

Pietiekumu konkursam var iesniegt jebkura Latvijas grupa, neatkarīgi no mūzikas valodas, novirziena un stila.

Konkurss norisināsies apmēram pusgadu (atkarībā no pieteikušos grupu skaita), kura laikā katrs no dalībniekiem varēs uzstāties trīs reizes. Dalībnieki cīnīsies par uzvaru, krājot punktus, ko piešķir skatītājs. Tas notiks divos veidos:

  • Grupas uzstāšanās dienā ikviens grupas atbalstītājs, kas atnācis uz koncertu, saņem balsošanas lapiņu, kas vienlaicīgi dod gan 5 balsis grupai, gan kalpo kā kupons bezmaksas dzērienam bārā.
  • Ikviens grupas atbalstītājs - norēķinoties bārā par pirkumu (jebkurā dienā, kad klubs ir vaļā) un izmantojot kluba "drauga karti" ikvienu notērēto eiro pārvērš par punktu, kas summējas grupas kontam.

Konkursa finālā pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie naudas balvām 2000, 700 un 300 Euro apmērā, tiks pasniegtas arī papildus simpātijas un veicināšanas balvas no sponsoriem un projekta atbalstītājiem.

Pieteikties konkursam var mēneša laikā sākot no 21.janvāra līdz 21. februārim. Konkursa nolikumu, kā arī pieteikuma anketu atradīsiet kluba mājaslapā:

Konkursa nolikums – http://www.aniceplace.lv/nolikums.docx
Konkursa pieteikuma anketa - http://www.aniceplace.lv/pieteikums.docx

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV