Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nabaklab notiks Vladimira Visocka piemiņai veltīts koncerts

Easyget.lv, 22.01.2014. 15:10

Populārā padomju dziesminieka un aktiera jubilejā, 25. janvārī, klubā „Nabaklab” notiks viņa atcerei veltīts koncerts, kurā gan savas oriģinālkompozīcijas, gan Vladimira Visocka kaverversijas spēlēs vairākas pašmāju un igauņu mūzikas apvienības.

Koncertā piedalīsies pašmāju grupa „Gvozdoder gospoda” un iguņu apvienības „PX Band” un „Timur i partizany”, kā arī īpašu programmu šim pasākumam sagatavojusi surf mūzikas grupa „Android Vasja” no Tallinas. Pēc grupu koncerta par muzikālo atmosfēru rūpēsies grupas „Inokentijs Mārpls” līderis Dambis ar dīdžejpriekšnesumu.

Lai arī nesaudzīga dzīves režīma un pārmērīgas alkohola lietošanas dēļ mūziķa mūžs bijis īss, tas netraucējis Vladmiram Visockim intensīvi strādāt teātrī un filmēties vairāk nekā trīsdesmit filmās un televīzijas seriālos. Atpazīstamību dziesminieks ieguvis savas skarbās balss un skaudro tekstu dēļ, vairākas viņa dziesmas tikušas izmantotas arī kino lentēs, kurās pats darbojies kā aktieris.

Klubs „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV