Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Projekts „Raimonds Pauls Goes Reggae” publicē pirmo dziesmu

Easyget.lv, 23.01.2014. 09:20

Jamaikiešu izcelsmes regeja mūziķi, kas apvienojušies projektā” „Raimonds Pauls Goes Reggae” un gatavo albumu ar Maestro Raimonda Paula dziesmām regeja stilā, laiduši klajā pirmo dziesmu „Blue Diamond (Karbunkuls)”.
Projekts „Raimonds Pauls Goes Reggae” publicē pirmo dziesmu

Albumā, kuru kompānija „Mikrofona ieraksti” plāno izdot jau vasaras sākumā, lielākā daļa dziesmu būs angļu valodā, bet pirmais singls „Blue Diamond (Karbunkuls)” skan gan angļu, gan latviešu valodā. Tekstus un aranžējumus mūziķi veidojuši kopā. Projekta sastāvā muzicē Antony Robinson (Tena Stelin), kurš ir galvenais vokālists, Dennis Daly (D-Rootical) (bass) un bundzinieks Brian Fairbairn.

Ieraksta producents ir Gints Stankevičs, kuru mūziķi atzinuši par ļoti labu regeja mūzikas producentu, kas esot „ļoti netipiski baltajam cilvēkam”, uzsver jamaikieši.

Ideja par šādu projektu radās dažādu pasākumu organizētājam un regeja mūzikas entuziastam Normundam Zelčānam (Milky Selector), kurš šo ideju auklējis jau ilgu laiku, līdz uzrunāja Raimonda Paula dziesmu izdevējus. Patlaban ir ierakstītas trīs dziesmas un norit darbs pie vēl vairākām dziesmām. Kopumā plānots ierakstīt 10-12 Maestro dziesmas.

Vasarā mūziķi plāno sniegt arī vairākus koncertus Latvijā. Informācija par to sekos.

Raimonds Pauls ir ļoti iepriecināts par šādu domu un ar mūziķiem tikās studijā jau pirmajā reizē, kad mūziķi tikai sāka darbu pie šī projekta un noklausoties pirmo pabeigto darbu veltīja tam atzinīgus vārdus: „Man patīk, ka viņi tās dziesmas interpretē savā stilā. Nemaz nav jāklausās, atliek uz viņiem paskatīties un viss ir skaidrs. Gaidu, kas tur būs sanācis. Karbunkuls skan pavisam labi, it sevišķi tas teksts par to „Ai, zilais, zilais......., viņi jau laikam nezina, ko pie mums apzīmē ar vārdu zilais.” sev raksturīgā manierē nosmej Maestro.

Iespēja satikt Rigga Reggae Riddim māksliniekus, kuri piedalās arī projektā „Raimonds Pauls Goes Reggae”, ir iespējams šodien Cuba cafe un piektdien plkst. 21:00 Kaņepes kultūras centrā. Sarīkojumā spēlēs regeja dīdžeji Horens, Milky Selector un Sammy Dreadlocks. Paredzēts atskaņot arī „Blue Diamond” (Karbunkuls), kā arī pirmatskaņojums kādam eksperimentālam Hip-Hop skaņdarbam trīs valodās.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV