Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zviedru smagās mūzikas grupa Scar Symmetry vienīgo koncertu Baltijā sniegs Nabaklab

Easyget.lv, 23.01.2014. 13:04

2. martā klubā „Nabaklab” savas Austrumeiropas koncerttūres ietvaros uzstāsies zviedru smagās mūzikas apvienība „Scar Symmetry”. Šī būs koncerttūres vienīgā pieturvieta Baltijas valstīs un pirmais grupas koncerts Latvijā.
Zviedru smagās mūzikas grupa Scar Symmetry vienīgo koncertu Baltijā sniegs Nabaklab

Grupa „Scar Symmetry” šobrīd strādā pie jauna albuma „The Singularity”, kura izdošana paredzēta šogad smagās mūzikas pasaulē plaši pazīstamās ierakstu izdevniecības „Nuclear Blast” paspārnē. Kolektīvs dibināts 2004. gadā mazā Zviedrijas pilsētā Avestā, līdz šim izdevis piecus albumus un klausītāju vērtējumam nodevis sešus singlus. Darbības laikā „Scar Symmetry” devusies koncertturnejās ar tādiem metālmūzikas grandiem kā „Soilwork”, „Hypocrisy”, „Dark Tranquility”, „The Haunted”, „Katatonia”, „Behemoth” un daudziem citiem, bet grupas pēdējais albums „The Unseen Empire” līdz šim piedzīvojis lielāko popularitāti ASV, kur iekļuvis 11. vietā „Billboard Heatseekers” topā.



No ceturtdienas, 23. janvāra, biļetes uz koncertu pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Ņemot vērā kluba „Nabaklab” nelielo ietilpību, koncerta rīkotāji iesaka tās iegādāties laikus. Pirmās piecdesmit biļetes pieejamas par izdevīgāku cenu.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Ieeja klubā paredzēta no plkst. 19:00, bet koncerta sākums – plkst. 21:00.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV