Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šodien pirmo reizi Baltijā ARĒNĀ RĪGA notiek SENSATION WHITE

easyget.lv, 26.05.2007. 10:00 | komentāri (13)

Šodien, 26.maijā, ARĒNĀ RĪGA notiks gada lielākais deju mūzikas notikums – SENSATION WHITE. Jau kopš pirmdienas arēnā tiek uzstādīts gaismu, skaņas, video un lāzeru aprīkojums, būvēti podesti un dekorācijas, lai sestdienas vakarā jau no plkst. 20:00. pulcētu daudzus tūkstošus apmeklētāju, kas noskatīsies grandiozo SENSATION WHITE izrādi SPACE.
Šodien pirmo reizi Baltijā ARĒNĀ RĪGA notiek SENSATION WHITE

Foto:sensation-white.lv 

Īsi pirms pasākuma sākuma – plkst. 19:00 tikai kasē pie ARĒNAS RĪGA publiskās ieejas tiks pārdotas 300 pēdējās biļetes, par kuru realizāciju lēmums pieņemts, precizējot cilvēku ietilpību arēnas zonās. Līdz šim pilnībā pārdotas visas ieejas biļetes un VIP biļetes, BIĻEŠU SERVISA kasēs pieejamas atsevišķas VIP DE LUX biļetes.

Ieeja pasākumā – tikai ģērbtiem baltā – tiem, kas būs piemirsuši par pasākuma dress-code pie publiskās ieejas darbosies īpašs „baltā apģērba” veikals.

„Mūsu pasākuma apmeklētāji ir pierādījuši, ka SENSATION WHITE ir notikums Latvijai un, redzot kā mums kopā ar SENSATION komandu ir izdevies pārveidot arēnu, varu droši teikt – sestdienas vakars būs Piedzīvojums visiem, kas ieradīsies arēnā. Aptuveni divdesmit DJi un DJu apvienības spēlēs mūziku gan Arēnas laukumā gan daudzajās zonās, ko esam izveidojuši ARĒNĀ RĪGA,” stāsta organizatoru JET FORCE pārstāvis Cornelis van der Vaart (Kornelis van der Vart).

Galvenajā pasākuma norises vietā – arēnas laukumā - uzstāsies Dj ELECTRICANO, TIM DELUXE, JUNIOR JACK & KID CREME, BLANK&JONES, MARCO V un TIM NOVY. Nakts vidū – aptuveni plkst. 02.00. pasākuma apmeklētājus sagaida MEGA MIX – pasākuma vizuāli iespaidīgākā daļa.

Arēnas trešajā līmenī sadarbībā ar klubu SALAMANDRA atsevišķā, īpaši iekārtotā chill-out zonā uzstāsies DJ’s DEVILISH BREATHE, DJ JEAM EAT, DJ EXACT un DJ HARD DJ.

VIP zonā visus VIP biļešu īpašniekus atsevišķā programmā sadarbībā ar HOUSEWORX izklaidēs DJ AL DEE, DJ KASPAR KONDRAT, DJ KIRK WATSON, DJ’s HOUSEAHOLICS, DJ OSS, DJ LEE GARNER, kā arī DJ KRIS HOVEL.

DE LUX biļešu īpašniekus sagaida pati ekskluzīvākā zona visā SENSATION WHITE pasākumā – šīs zonas saimnieki vakara gaitā būs NAUTILUS DJi – DJ NORSKY un DJ RISE. Ieeja DE LUX zonā tikai ar DE LUX un LOŽU biļetēm.

Atgādinām, ka skatītājiem ieeja arēnā būs izmantojot B ieeju, LMT VIP, LOŽU un DE LUX apmeklētāji izmantos ierastās ieejas A fasādes pusē, bet VIP STAR LIGHT apmeklētāji iekļūs Arēnā, izmantojot ieeju no C fasādes puses.
Organizatori atgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma un tikai baltās drēbēs.
„Sensation White” Latvijā atbalsta SHARK Energy Drink, Vodka Finlandia, Karsten, Ceļojumu birojs Via Rīga, Vairāk Saules, Foranda konsultantu grupa, Albert Hotel, informē MTV, LMK, Capital FM, TVNET, NEATKARĪGĀ, KAS JAUNS, ŽZL, Flexpro un Clear Channel. Pasākumu organizē JET FORCE sadarbojoties ar pasākumu operatoru UNTITLED.LV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV