Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rokgrupa Pain Fiction izdod pirmo singlu un izziņo EP

Easyget.lv, 27.01.2014. 09:56

Rokgrupa klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo dziesmu “Poison” un februārī gatavojas laist klajā savu pirmo EP „Pain Fiction I”.

Minialbumā apkopotas piecas dziesmas, kurās lielu lomu spēlē vokālās partijas un klasiskā roka skanējums apvienots ar modernā metāla elementiem. „Tā ir spēcīga, bet emocionāla mūzika, kas radīta, domājot par to, lai klausoties šīs dziesmas, viss neliktos vienveidīgs, bet gan katra dziesma būtu kas jauns un paliekošs,” stāsta grupas menedžera Daina Alužāne. 

Rokgrupa „Pain Fiction” darbību sāka 2012.gada vasarā, bet par īsto grupas dzimšanas dienu var uzskatīt 2013.gada Ziemassvētkus, kad tika ierakstīts grupas pirmais singls „Poison”.

Pašlaik grupa darbojas triju mūziķu sastāvā: mūzikas un dziesmu tekstu autors, ģitārists, kā arī vokālists Meisons Venems (Mason Wenham) no 2005.līdz 2010.gadam ir bijis ģitārists grupā „Intricate”; bundzinieks Alberts Mednis (Dante) paralēli darbībai „Pain Fiction” piedalās arī grupās „Grondh”, „Dry decay”, „Trendkill method”, „Theatrum”, ir piedalījies dažādos austrumu mūzikas projektos un darbojas kā sesijas bundzinieks; basģitāristam Uldim Zvaniņam „Pain Fiction” ir pirmā radošā komanda, taču viņš ir viens no grupas dibināšanas iniciatoriem.

2013.gada nogalē „Pain Fiction” pie Kaspara Putniņa ierakstīja savu pirmo singlu „Poison”. Darba procesa laikā grupai ar Kasparu izveidojās labs kontakts, tādēļ tika nolemts sadarbību turpināt, izdodot minialbumu.

„Šogad galvenokārt plānojam koncertēt Latvijas pilsētās, jo ir pienācis laiks sākt spēlēt dzīvajā un aktīvi iet uz priekšu. Es varētu teikt, ka šogad izdosim vēl vienu EP – „Pain Fiction II”, jo materiāla ir vairāk nekā laika,” par nākotnes plāniem smejoties stāsta grupas līderis Meisons.

Lejupielādēt mūziku, kā arī iegūt vairāk informācijas par mūziķu darbību var „Pain Fiction” oficiālajā mājas lapā http://www.painfiction.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV