Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Lielkoncertā „Liepāja svin” uzstāsies „Muzikālās bankas” laureāti

Easyget.lv, 27.01.2014. 13:04

Liepājas dzimšanas dienai veltītajā lielkoncertā „Liepāja svin” 15. martā pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskajā centrā uzstāsies Ivo Fomins, „Otra Puse”, „The Sound Poets” un Edijs Šnipke ar NBS Bigbendu, informē Rietumu Radio projektu vadītāja Linda Brūdere.
Lielkoncertā „Liepāja svin” uzstāsies „Muzikālās bankas” laureāti

Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās „Latvijas Radio 2” rīkotā pop un roka dziesmu aptauja „Muzikālā banka”, kas laika gaitā kļuvusi par nozīmīgāko aptauju ne tikai klausītāju un skatītāju, bet arī mūziķu vidū. Pērnā gada trīs vērtīgāko dziesmu topā iekļuvušas arī mūziķa Ivo Fomina un grupas „Otra Puse” izpildītās dziesmas.

Pirmo reizi aptaujas vēsturē otrajā vietā tika ierindotas divas dziesmas, ko noteica vienādais punktu skaits. Tās ir „Uzzīmē mani” grupas „Otra Puse” un Antras Stafeckas sniegumā un „Viss ir iespējams” Intara Busuļa izpildījumā. Trešo vietu ieguva Ivo Fomina un Guntara Rača kopdarbs „Putni bez spārniem”.

Latvijas deju mūzikas leģenda grupa „Otra Puse” lielkoncertā „Liepāja svin” uzstāsies pirmo reizi, savukārt Liepājas mūziķis Ivo Fomins pasākuma apmeklētāju atzinību guvis jau iepriekšējos gadus, uzstājoties lielkoncertā.

Biļetes iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas Latviešu biedrības namā, tirdzniecības centrā „RIMI" Ostmala, Liepājas Teātrī, internetā - www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīze" kasēs visā Latvijā. Tuvojoties koncertam, biļešu cena sadārdzināsies.

Foto: The Sound Poets. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV