Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Jauktais koris Domino atskaņos Ziemas šūpuļdziesmas

Easyget.lv, 27.01.2014. 14:32

Jauktais koris „Domino” aicina uz koncertu „Ziemas šūpuļdziesmas” sestdien, 1. februārī, plkst. 18:00 Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā.

Koris klausītājiem piedāvās īpašu „ziemīgi sirsnīgu” dziesmu programmu, kurā skanēs senas un mūsdienīgas ārvalstu un pašmāju autoru oriģināldziesmas un aranžijas.

Gada aukstākajā laikā ikviens meklē siltumu ne vien fiziski, bet arī sajūtās. Līdzīgi bērnam nepieciešama mātes dziedāta šūpuļdziesma un siltā azote, lai ieaijātu miedziņā un pēc tam mostos jaunai dienai. Katram šī sajūta, tāpat kā iemīļotā šūpuļdziesma, var būt cita – no bērnībā dziedātas tautasdziesmas līdz kādai radio līdzi dungotai modernai melodijai, no garīgiem viduslaiku dziedājumiem līdz mūsdienīgiem ritmiem, no skumjām mīlas balādēm līdz saulainām ilgām pēc vasaras... Tādēļ „Domino” klausītājus aicinās notvert siltuma sajūtu savā ziemas šūpuļdziesmā.

Koncerta viesi būs kora draugi – vokālā grupa „Vocalica”. Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV