Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Alternative.lv Gada balvas koncertā uzstāsies Inokentijs Mārpls, IndyGo un Omerta

Easyget.lv, 28.01.2014. 12:02

Alternative.lv Gada balvas 2013 pasniegšanas ceremonijā 7. februārī klubā “Nabaklab” uzstāsies pērnā gada nomināciju laureāti “Inokentijs Mārpls” un “IndyGo”, kā arī perspektīvā apvienība “Omerta”. 
Alternative.lv Gada balvas koncertā uzstāsies Inokentijs Mārpls, IndyGo un Omerta

Jau ziņots, ka līdz 4. februārim mūzikas portāls Alternative.lv aicina balsot par saviem favorītiem Gada balvas balsojumā, kā arī īpaši veidotā informatīvā platformā piedāvā iepazīties ar 90 izvirzītajām pašmāju grupām. 

Piedaloties Gada balvas favorītu noteikšanā, balsotājs automātiski tiek iekļauts ieejas sarakstā koncertam par 3 €.

Nobalsot iespējams portālā alternative.lv: http://www.alternative.lv/gada-balva-2013/

“Portāla mērķis ir kļūt par atbalsta punktu Latvijas underground grupām, un patiesi ceram, ka šāds pasākums kaut nedaudz motivē gan jaunos, gan pieredzējušos mūziķus pacensties un pacīnīties, lai savā īpašumā iegūtu metāla mākslinieku darināto atzinību,” pastāstīja portāla pārstāvis Jānis Sildniks.

Alternative.lv gada balvas organizēšanu atbalsta Jagermeister un MetalAtelje, kas gādā par šim notikumam īpaši veidotajām balvām.

Foto: Grupa IndyGo Alternative.lv Gada balvas 2012 ceremonijā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV