Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Stūrī zēvele iepazīstina ar gaidāmo albumu

Easyget.lv, 28.01.2014. 13:56

Šī gada sākumā jaunu albumu sola izdot Kuldīgas ansamblis "Stūrī zēvele", bet jau tagad ikvienam interesentam iespējams ielūkoties albuma 12 dziesmās caur 40 sekunžu ilgiem fragmentiem.
Stūrī zēvele iepazīstina ar gaidāmo albumu

Grupas pirmajam albumam dots nosaukums "Labrīt!", un to izdos izdevniecība NABAMUSIC. Informāciju par prezentācijas pasākumu un citām ar albumu saistītām lietām tiks izziņota tuvākajā laikā.

Ansambli „Stūrī zēvele” 2006. gadā dibinājuši jaunieši, kas viens otru pazīst kopš agras bērnības, uzauguši kopā Kuldīgā, mācījušies vienā skolā, pavadījuši laiku nekomerciālās kultūras attīstības centrā „Zabadaks”, kuru arī varētu dēvēt par ansambļa darbības sākumposmu.

Līdz šim „Stūrī zēvele” izdevusi nelielus dziesmu apkopjumus, kas ir ierakstīti guļamistabā ar diviem mikrofoniem. Šos ierakstus mūziķi paši neuztverot īpaši nopietni, vienkārši nav vēlējušies aizmirst šīs dziesmas, tādēļ tās iemūžinājuši. Gaidāmais albums "Labrīt!" būs ansambļa pirmais studijas albums.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV