Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Uz Clannad koncertu Rīgā pieejamas papildbiļetes

Easyget.lv, 29.01.2014. 11:45

2. februārī Rīgā otro reizi viesosies ķeltu mūzikas pirmā lēdija Moija Brenana, kopā ar grupu Clannad uzstājoties Rīgas Kongresu namā.
Uz Clannad koncertu Rīgā pieejamas papildbiļetes

Kā informē Live Fest pārstāve Annemarija Grasmane, uz Clannad koncertu Rīgā pieejamas papildu biļetes.

Moija Brenana (Moya Brennan) iepriekšējo reizi Rīgā viesojās 2011. gadā, kad uzstājās ar Ziemassvētku programmu. Grupa pēc 15 gadu pātraukuma aizvadītā gada septembrī izdeva jaunu albumu „Nádúr” (daba - īru val.), un tas ir grupas pirmais studijas darbs pēc Grammy laureāta „Landmarks”, kas joprojām uzskatāms par vienu no visu laiku slavenākajiem īru mūzikas ierakstiem.

Reizē ar albuma „Nádúr” izdošanu Clannad svin 40. pastāvēšanas gadadienu.

Tulkojumā no ķeltu valodas Clannad nozīmē “ģimene” un grupas dalībniekus patiesi saista tuva radniecība – tās centrā jau kopš 1970. gadu sākuma ir Moija Brenana, kuras balsi Bono savulaik atzinis „par vienu viena no brīnišķākajām, ko dzirdējusi cilvēka auss”. Grupas sastāvā ir arī divi Moijas brāļi un vēl divi tuvi radinieki. 80. gadu sākumā tajā darbojusies arī pati slavenākā Brenanu ģimenes atvase – Moijas māsa, ko pasaule pazīst ar vārdu Enya.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, kā arī "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV