Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Bauskas pilī koncertēs Ziemeļlatvijas kameransamblis Livonia

Easyget.lv, 29.01.2014. 12:02

8. februārī plkst. 18:00 Bauskas pils muzejā skanēs Ziemeļlatvijas kameransambļa „Livonia” koncerts.
Bauskas pilī koncertēs Ziemeļlatvijas kameransamblis Livonia

Programma veidota, izvēloties skaņdarbus, kas izceļ katra instrumenta individuālo un neatkārtojamo skanējumu. Repertuārs aptver skaņdarbus no 17.gadsimta līdz 20.gadsimtam - koncertā skanēs Volfganga Dārziņa, Johana Sebastiana Baha, Volfganga Amadeja Mocarta, Astora Pjacollas u.c. skaņdarbi.

Kameransamblis „Livonia” dibināts 2006. gadā, un tajā apvienojušies pieci mūziķi - Miks Vilsons (flauta), Elīna Kuduma (oboja), Valdis Drulle (klarnete), Andris Ādamsons (mežrags) un Aivis Klibinskis (fagots).

Ansamblim bijusi muzikāla sadarbība ar Ingu Pētersonu, Ingu Šļubovsku, Silgu Tīrumu, Eviju Martinsoni, Gintu Ēķi, Guntaru Freibergu, Induli Cintiņu un citiem profesionāliem dziedātājiem, koriem, instrumentālistiem.

Biļetes var iegādāties Bauskas pils kasē, Mākslas salonā „Meistars Gothards” un rezervēt pa tālruni 63923793, 63922280 vai e- pastu bauska.pils@e-apollo.lv. Rezervētās biļetes jāizpērk ne vēlāk kā 30min pirms pasākuma. Biļetes cena: 5,69 Eur /4,00 Ls. Sīkāka informācija pieejama mājas lapā: www.bauskaspils.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV