Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Winter Sound 2014 uzstāsies Gacho, The Sound Poets un citas jaunās grupas

Easyget.lv, 29.01.2014. 12:22 | komentāri (1)

Iekštelpu mūzikas festivāls Winter Sound norisināsies divas dienas - 27. un 28. februārī, uz koncertzāles Palladium skatuves pulcējot Gacho, The Sound Poets un citas jaunās pašmāju grupas.
Winter Sound 2014 uzstāsies Gacho, The Sound Poets un citas jaunās grupas

Ziemas periods ir laiks, kad mūzikas festivāli gatavojas pavasara un vasaras sezonai. Jaunā festivāla „Winter Sound” veidotāji vēlas arī ziemas saltumā ienest jautrību, pozitīvas emocijas un skaņu daudzveidību.

Festivāla pirmajā dienā uztāsies hip-hop pārstāvis Pikaso, enerģiskie “Galaxy Bosons” un vakara galvenais viesis Gacho. Festivāla otrās dienas galvenie viesi būs “The Sound Poets”, kas atgriežas Palladium pēc izpārdotajiem koncertiem oktobrī. Pirms tam uz skatuves kāps “The Velvet Supernova”, kas plašāk zināmi kā Slash koncerta iesildītāji, jaunā indie grupa “Carnival Youth” un electro-indie grupa “Audience Killers”. Abu festivāla dienu noslēgumā būs iespēja izdejoties YouTube ballītē ar DJ Tomu Grēviņu un DJ Artūru Medni.

Visa „Winter Sound” festivāla laikā notiks dažādas aktivitātes arī līdz šim publiski nepieejamajās Palladium telpās.

Biļetes no šodienas iegādājamas Biļešu Serviss kasēs. Tikai pirmajās trīs dienās divu dienu biļetes būs par īpašu cenu – 15 €, bet pēc tam – 25 €. Iepriekšpārdošanā uz vienas dienas pasākumu biļešu cena – 15 €. Festivāla laikā pie ieejas biļetes maksās dārgāk.

Organizatori informē, ka ieeja pasākumā 27. februārī no 20:30, bet 28. februārī no 19:00

Vairāk informācijas: http://www.wintersound.lv

Foto: Gacho koncerts Palladium. Foto (c) Jānis Ozols

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV