Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Calvin Harris vokāliste Ayah Marar koncertēs Rīgā

Easyget.lv, 29.01.2014. 14:05

7. februārī Rīgas kinostudijā austrāliešu elektroniskās mūzikas projekta Parachute Youth paredzēto šovu papildinās mūziķes Ayah Marar koncerts, informē IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.
Calvin Harris vokāliste Ayah Marar koncertēs Rīgā

Izdevuma The Guardian par Lielbritānijas underground mūzikas veterāni dēvētā Ayah Marar sadarbojusies ar Calvin Harris, Camo & Krooked, DJ Fresh, Drumsound & Bassline Smith un citiem mūzikas producentiem. Viņa ne tikai kā vokāliste un komponiste piedalās populāru mūzikas producentu skaņdarbos, bet arī raksta savas dziesmas un ir radio balss Lielbritānijā. Mūziķe pārstāv drum’n’bass, dance un pop stilus, nereti viņas balss dzirdama dubstep skaņdarbos.

Līdz šim veiksmīgākais ieraksts ir Ayah Marar un šobrīd pelnošākā dīdžeja Calvin Harris kopdarbs „Thinking About You”. Ar Calvin Harris mūziķe ir pazīstama jau 10 gadus, jo kādreiz uz īsu brīdi viņi pat dzīvojuši kopā. Toreiz Calvin un Ayah ierakstīja pirmo kopīgo skaņdarbu „Let Me Know”, kas uzskatāms par veiksmīgā producenta karjeras sākumu. 2012. gada nogalē Ayah Marar izdevusi debijas albumu „The Real”, kura skaņdarbi tikuši iekļauti aktīvā rotācijā tādās lielākajās radio stacijās kā Ministry of Sound, BBC Radio 1Xtra, Kiss FM un citās.

Ayah Marar piedalījusies Calvin Harris pasaules turnejā, kā arī nesen apceļojusi Eiropu ar mūzikas producentu apvienību Camo & Krooked. Rīgā Ayah Marar uzstāsies kopā dīdžeju, taustiņinstrumentālistu un producentu Dj Tenku.

7. februārī Rīgas kinostudijā vakars sāksies ar Daugavpils grupas Dabasu Durovys uzstāšanos, to turpinās austrāliešu elektroniskās mūzikas projekta Parachute Youth pārstāvja Matt Kvon šovs, pēc tā sekos Ayah Marar uzstāšanās, un nakti noslēgs latviešu dīdžeja sets. Biļetes no 11 EUR pieejamas Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās, informācija www.concertsandfestivals.lv.

Biļetes http://ticketpro.lv

Organizatora mājas lapa http://concertsandfestivals.lv

Foto: Ayah Marar. Foto (c) Andrew Attah

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV