Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Riga Jazz Stage 2014" pieteikušies mūziķi no 17 pasaules valstīm

Easyget.lv, 04.02.2014. 13:45

Starptautiskajām džeza mākslinieku konkursam "Riga Jazz Stage 2014" divās kategorijās - "Vokāls" un "Saksofons" - savus labākos talantus pieteikušas 17 valstis.
"Riga Jazz Stage 2014" pieteikušies mūziķi no 17 pasaules valstīm

Festivālam savus pārstāvjus pieteikušas ASV, Austrālija, Armēnija, Slovēnija, Dānija, Turcija, Izraēla, Vācija, Lielbritānija, Zviedrija, Polija, Krievija, Somija, kā arī Latvija, Lietuva un Igaunija.

Konkursa žūrija sāk darbu pie iesūtīto materiālu izvērtēšanas, un pavisam drīz tiks izziņoti tie pusfinālisti, kuri tiks uzaicināti piedalīties konkursa koncertos Rīgā no 3. līdz 5.aprīlim. Starptautisko konkursa žūriju veido mūzikas eksperti, festivālu direktori un žurnālisti no vairākām valstīm, viņu vidū - Maestro Raimonds Pauls (Latvija), Magnus Palmquist (Zviedrija), Artis Sīmanis (Latvija), China Moses (ASV), Māris Briežkalns (Latvija), Levon Malkhasyan (Armēnija), Steve Rubie (Lielbritānija) un citi.

"Riga Jazz Stage" organizatori vēlas pateikties ārvalstu vēstniecībām un kultūras iestādēm par sadarbību informācijas izplatīšanā un jauno vokālistu un saksofonistu intereses par konkursu veicināšanā! Atsaucība no jauno džeza izpildītāju puses ir bijusi ļoti plaša.

Balvu fondu veido gan naudas balvas, gan arī uzaicinājumi uzstāties dažādos džeza festivālos un koncertos.

Vairāk informācijas: www.rigajazz.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV