Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Otra Puse un Tranzīts ielūdz uz Valentīndienas koncertu

Easyget.lv, 04.02.2014. 14:54

Valentīndienā, 14.februārī pulksten 19:00, LOC Rožu zālē par godu mīlestības dienai uzstāsies Latvijas romantiskākā grupa „Otra Puse” un deju mūzikas apvienība „Tranzīts”, informē  pasākumu aģentūras „Positive Energy” pārstāvis Jurģis Meženieks.
Otra Puse un Tranzīts ielūdz uz Valentīndienas koncertu

Koncertprogrammā iekļauti abu grupu visu laiku populārākie hīti. Mūziķi būs sagatavojuši īpašu programmu ar skaistākajām dziesmām no sava repertuāra. „Otra puse” apmeklētājus priecēs ar tādiem hītiem, kā „Nakts vai rīts”, „Savādā”, „Dievs dod”, „Ieskaties”, kā arī ar deviņdesmito gadu hītiem „Vēstules”, „Pēc lietus” un citiem. Savukārt, no grupas „Tranzīts” sagaidāmi tādi hīti kā „Es nevaru būt balts”, „7 dienas”, „Strauts” un citi.

Grupa „Otra Puse” izveidojās tālajā 1992.gadā pēc grupas Jumprava dalībnieku Aigara Grāvera un Aigara Krēslas iniciatīvas. Ar mainīgu pavadošo sastāvu tā pastāvēja līdz 1997.gadam. 2006. gadā grupa atsāk savu muzikālo darbību. Grupas līderis visu šo laiku ir solists Normunds Pauniņš. 2010.gada februārī "Latvijas mūzikas ierakstu gada balva 2009" apbalvošanas ceremonijā grupa iegūst balvas divās nominācijās "Labākais pop albums" ("Nakts vai rīts") un "Gada radio hits" ("Nakts vai rīts"). 2012.gada janvārī „Latvijas radio 2” organizētajā dziesmu aptaujā „Muzikālā banka 2011” grupas kopdarbs ar Aiju Andrejevu „Ave Pali” iegūst 2011.gada vērtīgākās dziesmas statusu. 2014.gada dziesmu aptaujā „Muzikālā banka 2013” vēl viens grupas kopdarbs, šoreiz ar Antru Stafecku, gūst panākumus – dziesma „Uzzīmē mani” kļūst par otro vērtīgāko 2013.gada dziesmu.

Par grupas dzimšanas dienu uzskatāms festivāls „Sinepes un medus 1994”. Grupa „Tranzīts” daudziem asociējas ar dziesmu „Es nevaru būt balts”. Šis nosaukums piešķirts arī vienam no pirmajiem grupas albumiem, ar kuru iekarota liela popularitāte. Grupas līderis Ralfs Rubenis uzskata, ka dziesmās viņš izdzied savas izjūtas un pārdomas. Kā apgalvo mūzikas eksperti, Ralfa Rubeņa dziesmas vienmēr ir ar ļoti dziļu jēgu un domu, tāpēc daudziem šī grupa patīk. Ralfs apgalvo, ka viņu radīt šīs jaukās un ausīm tik ļoti tīkamās dziesmu rindas iedvesmo dzimtā vieta „Stāmeriene”, kur, kā viņš pats apgalvo, kādas mājas bēniņos top visas šīs skaistās dziesmas.

Biļetes Uz Valentīndienas koncertu iespējams iegādāties „Biļešu paradīze” kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā un internetā www.bilesuparadize.lv . Vairāk info par koncertu meklējiet www.positive-energy.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV