Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baboon Bar notiks pirmais oficiālais koncerts! Ciemos - grupa Otra Puse

Easyget.lv, 04.02.2014. 16:50

Sestdien, 8.februārī, populārajā Tukuma izklaides vietā – bārā / naktsklubā BABOON BAR notiks pirmais oficiālais koncerts. Kā pirmā kluba skatuvi iemēģinās romantiskākā latviešu grupa Otra Puse ar Normundu Pauniņu priekšgalā!
Baboon Bar notiks pirmais oficiālais koncerts! Ciemos - grupa Otra Puse

Grupu Otra Puse 1992.gadā izveidoja Jumpravas dalībnieki Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, par grupas solistu aicinot skanīgā vokāla īpašnieku Normundu Pauniņu un grupas Vaidava taustiņinstrumentālistu Ivaru Makstnieku.

Megahita statusu sasniedza 1992.gadā tapusī Aigara Krēslas dziesma Pēc Lietus ar Igo vārdiem un drīz pēc tam arī Normunda Pauniņa dziesma Vēstules ar Jāņa Baltausa tekstu.
2009.gadā izdots albums Nakts vai Rīts, kurš pārsteidzoši ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, kā arī albuma tituldziesma ar tādu pat nosaukumu saņēma radio hīta balvu kā gada atskaņotākā un lejupielādētākā dziesma.

2011.gadā atzinību no klausītājiem ieguva Normunda Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma Ave Pali. Dziesma ieguva tik milzīgu klausītāju mīlestību un atbalstu, ka ierindojās 1.vietā Muzikālajā bankā, tādējādi, kļūstot par 2011.gada vērtīgāko dziesmu. Ave Pali izvēlēta arī par LNT seriāla Nesaki man bizū tituldziesmu.

2013 gada 1.maijā OTRA PUSE klausītāju vērtējumam nodeva jaunu ierakstu albumu Uzzīmē Mani. Albuma tituldziesma Uzzīmē Mani jau kļuvusi par tautā iemīļotu un ir viena no Latvijas radio staciju spēlētākajām dziesmām.

Jau 5. martā norisināsies Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas svinīgā ceremonija. Grupa OTRA PUSE pretendē uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu nominācijās – Labākais popdziesmu albums Uzzīmē Mani, Labākā dziesma Uzzīmē Mani, kā arī t/c Alfa Top10 gada dziesma 2013 nominantos.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV