Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Calvin Harris vokālistes Ayah Marar koncerts pārcelts uz 11. aprīli

Easyget.lv, 05.02.2014. 11:59

Sakarā ar austrāliešu dueta Parachute Youth izjukšanu, viņu uzstāšanās 7. februārī Rīgā nenotiks. Šī vakara otrā koncerta viešņas Ayah Marar uzstāšanās tiek pārcelta uz 11. aprīli, 9K1 NAMS Rīgā.
Calvin Harris vokālistes Ayah Marar koncerts pārcelts uz 11. aprīli

 

Neilgi pirms plānotās uzstāšanās Rīgā, koncerta organizatori un vēlāk arī fani tika informēti, ka elektroniskās mūzikas producentu un izpildītāju projekts Parachute Youth, kurš pastāvējis pavisam neilgi, radot hītu Can’t Get Better Than This, ir izjucis, katram no dueta dalībniekiem nolemjot uzsākt solo karjeru. Līdz ar to koncerts 7. februārī nenotiks. Savukārt jordāniešu izcelsmes londonietes – dziedātājas un komponistes Ayah Marar – uzstāšanās, kas bija paredzēta pēc Parachute Youth koncerta, tiek pārcelta uz vēlāku laiku – 11. aprīli, un notiks jaunajā pieprasītajā underground un populārās mūzikas pasākumu norises vietā 9K1 NAMS, kur 4. februārī aizvadīs mūziķa Gold Panda izpārdotais šovs.

Ayah Marar sadarbojusies ne tikai ar šī brīža pelnošāko dīdžeju pasaulē Calvin Harris, bet arī ar vai visiem zināmajiem drum’n’bass mūzikas producentiem – Dj Fresh, Camo & Krooked, Drumsound & Bassline Smith un citiem. Rīgā mūziķe izpildīs populārākos skaņdarbus, viesojoties trijatā ar dīdžeju (Dj Tenku) un MC.

Ayah Marar priekšnesuma viesi – iesildošie mūziķi – rokgrupa no Daugavpils Dabasu Durovys, kas 11. aprīļa vakarā savas oriģināldziesmas pirmoreiz plašākai auditorijai izpildīs angļu valodā.

Biļetes uz koncertu 11. aprīlī var iegādāties Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās, to daudzums tirdzniecībā tikai 200. Cena 19 eiro. Pieejamas arī VIP biļetes balkonā – sēdvietas pie galdiņiem. Uz 7. februārī paredzēto pasākumu iegādātās biļetes ir spēkā 11. aprīļa notikuma apmeklēšanai, kā arī tās var atgriezt naudas atmaksai februāra laikā. Šajā gadījumā jāsazinās, rakstot uz info@ticketpro.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV