Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Liepājas Simfoniskais orķestris un Ilona Bagele koncertā „Mīlas stāsti”

Easyget.lv, 05.02.2014. 12:06

Tuvojoties mīlētāju svētkiem – Valentīndienai, Liepājas Simfoniskais orķestris kopā ar solisti Ilonu Bageli, diriģentu Andri Vecumnieku, ir izveidojis koncertprogrammu „Mīlas stāsti”. Koncerts notiks 14.februārī plkst. 19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā.
Liepājas Simfoniskais orķestris un Ilona Bagele koncertā „Mīlas stāsti”

 

Soliste Ilona Bagele (mecosoprāns) piedalījusies dažādu muzikālo izrāžu, tostarp "Nožēlojamie" (Les Misérables) un Leonarda Bernsteina „Mesas” iestudējumos.Viņas balsi un skatuves temperamentu ar sajūsmu novērtējuši gan operas klausītāji, gan džeza un populārās mūzikas mīļotāji, gan profesionāļi.

Programmā tiks atskaņoti tādi skaņdarbi kā: Manuels de Falja – fragments no baleta „Mīla – burve” un „Septiņas spāņu tautasdziesmas”, Gabriels Forē – svīta „Peleass un Melizande” op.80 un Pēteris Čaikovskis – simfoniskā fantāzija ar Dantes motīviem „Frančeska da Rimini” op.32

Diriģents Andris Vecumnieks par šo koncertu saka šādi: „Īsumā - Valentīna dienā Mīlestības stāsti. Dažādi – skaists, skumjš un traģisks („Frančeska da Rimini”), jūsmīgi poētisks un reizē mistisks („Peleass un Melizande”), ugunīgi kaislīgs, maģisks, neizprotams un liktenīgi nenovēršams („Mīla – burve”, „Septiņas spāņu tautasdziesmas”). Mīlestība visā tās daudzveidībā!”
Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV