Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jauno izpildītāju konkurss "Nāc sadziedāt"

Easyget.lv, 05.02.2014. 14:35

Jau piekto gadu pēc kārtas, prestižo Rīgas Stradiņa universitātes Aulu pieskandinās Latvijas jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt”.
Jauno izpildītāju konkurss "Nāc sadziedāt"

"Nāc sadziedāt" tie ir mūzikas svētki – svētki, kuros valda prieks, jaunatne, vēlme dziedāt un radīt. Kā ik gadu novēlu visiem iedvesmu, veiksmi un daudz spēka gatavojoties Latvijas Jauno izpildītāju konkursam "Nāc sadziedāt", Latvijas jaunos skatuves māksliniekus sveicot, patiesā cieņā, prestižās Pārdaugavas koncertzāles - Rīgas Stradiņa universitātes Aulas vadītāja Astra Puriņa.

Konkursā aicināti piedalīties bērni un jaunieši no visas Latvijas, vecumā no 5 – 21 gadam, lai pieteiktos konkursam jāaizpilda noteikta parauga pieteikuma anketa, ko līdz ar konkursa nolikumu un plašāku informāciju var atrast – www.nacsadziedat.lv

Pieteikumi no solo izpildītājiem un popgrupām tiks pieņemti līdz 10.martam. Konkursantiem jāsagatavo viena latviešu komponista dziesma latviešu valodā.

Konkursa radošā komanda ik gadu gādā par to, lai konkursa žūrija būtu profesionāla un kas svarīgi - neatkarīga, tāda tā bijusi visus šos gadus un tas neizpaliks arī šogad, kad konkursantus vērtēs 7 dažādu profesiju un mūzikas stilu pārstāvoši cilvēki - latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise Agnese Zeltiņa, mūziķis, kinorežisors, producents un viens no grupas "Jumprava" dalībniekiem Aigars Grauba, Daugavpils Universitātes asociētā profesore, Daugavpils Teātra vokālā pedagoģe un muzikālā vadītāja - Ilona Bagele, mūziķis Goran Gora, etnomūziķe: Kristīne Kārkle - Puriņa, rokgrupas "Dzelzs vilks" solists un ģitārists - Juris Kaukulis kā arī modes māksliniece Elita Patmalniece.

Skanīgās balsis ir atnesušas iedvesmu arī šim - piecu gadu jubilejas gadam, tātad – bērni tiešām ir mūsu svētība, to apzinās un arī šogad uz skanīgu atkalredzēšanos aicina arī konkursa vadītāja Aina Poiša.

"Pierādiet sevi, aizraujiet un saviļņojiet arī citus un kā ik gadu - atcerieties, kad cilvēki dzied, viņi stāv pāri ikdienai, dziediet, attīstiet savas spējas pašradītu brīnumu dāvāt citiem, nāciet, piedalieties mūsu visi kopīgi radītos svētkos un galvenais visu dariet no sirds", lai visiem radoša un skanīga gatavošanās konkursa piektajam - jubilejas gadam!".

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV