Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

UB40 iesildīs pašmāju regeja projekts Cannadis

Easyget.lv, 07.02.2014. 10:08

28. februārī Rīgas kinostudijā uzstāsies britu regeja grupa UB40. Pirms leģendārajiem mūziķiem kopīgu uzstāšanos sniegs Horens Stalbe un Milky Selecter.
UB40 iesildīs pašmāju regeja projekts Cannadis

Pēc ilgākas prombūtnes Latvijā pērn atgriezies mūziķis, kādreizējais radio dīdžejs Horens Stalbe, kas tagad vada Vecrīgas kluba Cuba Cafe radošo darbību, kā arī muzicē kopā ar dīdžeju Milky Selecter regeja apvienībā Cannadis, kas izveidota jau pirms 11 gadiem. Abi regeja dzīvesveida virzītāji Latvijā kļuvuši par leģendārās britu regeja grupas UB40 koncerta viesiem Rīgā. Cannadis atklās koncertu 28. februārī ar stundu garu uzstāšanos. Cannadis jau ir pieredze, iesildot ievērojamu mākslinieku uzstāšanās, kā, piemēram, Mumiy Troll un Prāta Vētra.

Horena kādreizējais muzikālais projekts "FUCK art" deviņdesmitajos gados kļuvis par pirmo latviešu mūzikas produktu, kas atskaņots Lielbritānijas MTV kanālā. Horens kopā ar Lindu Leen pārstāvējis Latviju Eirovīzijas konkursā, dažādos skaņdarbos un uzstāšanās sadarbojies ar komponistu Kārli Lāci, dziedātāju Rolandu Ūdri, grupu Time After Time un citiem. Jaunākais Horena izaicinājums ir maestro Raimonda Paula labāko skaņdarbu pārskaņošana regeja ritmos, sadarbībā ar ārvalstu regeja māksliniekiem un pieredzējušo latviešu mūzikas producentu Gintu Stankeviču. Savukārt Milky Selecter mūzikas apritē ir jau 30 gadus, un šajā laikā kā dīdžejs un producents piedalījies dažādos muzikālos projektos, sadarbojoties ar Artūru Medni, Robertu Gobziņu un citiem pieredzējušiem māksliniekiem.

Koncerts Rīgā 28. februārī būs grupas UB40 otrā uzstāšanās kopš apvienošanās, pēc priekšnesuma sniegšanas Nigērijā. Šī gada janvārī pirms 36 gadiem izveidotās grupas UB40 dibinātāji un galvenie dalībnieki, pa vienam pametuši agrāko grupas sastāvu, paziņoja par apvienošanos, lai atkal kopīgi radītu jaunus skaņdarbus un sniegtu regeja koncertus jauniem un vecākiem faniem. Stāvvietu un sēdvietu biļetes uz koncertu Rīgas kinostudijā pieejamas Ticketpro tīklā no 30 eiro.

8. februārī Cuba Cafe Vecrīgā notiks UB40 koncerta gaidīšanas svinības jeb preparty, kur visas nakts garumā par dejām un izklaidi regeja ritmos rūpēsies Cannadis, dodot iespēju apmeklētājiem piedalīties konkursos un iegūt iespēju par brīvu apmeklēt koncertu 28. februārī.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV