Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Uz „Liepāja svin” skatuves koncertēs „The Sound Poets”

Easyget.lv, 07.02.2014. 10:30

15. martā pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskā centra arēnā Rietumu Radio organizē Liepājas dzimšanas dienas lielkoncertu „Liepāja svin”. Pasākumā piedalīsies Ivo Fomins, „Otra Puse”, Edijs Šnipke ar NBS Bigbendu un „The Sound Poets”.
Uz „Liepāja svin” skatuves koncertēs „The Sound Poets”

Latviešu poproka grupa „The Sound Poets” uz „Liepāja svin” skatuves uzstāsies pirmo reizi. Mūziķi popularitāti ieguvuši ar singliem „Emīlija” un „Kalniem pāri”. Pagājušajā gadā klajā nācis arī grupas debijas albums latviešu valodā „Tavs stāsts”. Pēc albuma izdošanas koncertzālē „Palladium Rīga” notika solo koncerts, ko apmeklēja aptuveni trīs tūkstoši grupas daiļrades cienītāju. Klausītāju lielā interese pamudināja mūziķus organizēt papildkoncertu.

Albums „Tavs stāsts” izvirzīts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons 2013” nominācijai „Labākais pop-rock albums”, savukārt tituldziesma „Tavs stāsts” – nominācijām „Labākā dziesma” un „Alfas Top 10 Gada dziesma”.

Par nozīmīgu notikumu „The Sound Poets” muzikālajā karjerā uzskatāma piedalīšanās „Prāta Vētras” Latvijas vasaras koncertturnejā. Grupas solists Jānis Aišpurs atzīst, ka tas ir bijis milzīgs, patiess prieks un izaicinājums. Abas latviešu grupas Liepājā koncertēja pludmales festivālā „Summer Sound 2013”, taču „The Sound Poets” liepājniekus un Liepājas viesus muzikāli priecēs arī pavasarī pilsētas dzimšanas dienas lielkoncertā „Liepāja svin”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV